Pique'den ayrılan Shakira yeni aşka yelken açtı! Hollywood yıldızı...

05.06.2022 - 11:56 | Son Güncellenme: 05.06.2022 - 12:10

Barcelona'nın yıldızı Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkisini bitirdiğini açıklayan ünlü şarkıcı Shakira, Hollywood yıldızı ile yeni bir aşka yelken açtı. İşte detaylar...

Pique'den ayrılan Shakira yeni aşka yelken açtı! Hollywood yıldızı...

İspanyol basınında Barcelonalı Gerard Pique hakkında çıkan aldatma haberlerinin ardından Shakira, 11 yıllık ilişkisini bitirdiğini açıkladı. 45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, kendisini aldatan Gerard Pique'den ayrılır ayrılmaz yeni bir aşka yelken açtı.

Shakira, Pique'den ayrıldığını açıkladı

Son günlerin en çok konuşulan çifti, çıkan haberlerin ardından ilk kez konuştu. Shakira, Gerard Pique ile olan ilişkisinin sona erdiğini doğrulamak için bir açıklama yaptı.

İspanyol günlük gazetesi El Periodico, video podcast Mamarazzis tarafından yapılan ve 11 yıldır birliktelik yaşadığı iki çocuğunun babası Pique'nin başka kadınlarla birlikte görüldüğünü bildiren ve haftalardır eski dairesinde yalnız yaşadığını belirten iddiaları yayımladı.

Bu spekülasyonlar üzerine Shakira, uzun süredir devam eden bu aşkın bittiğini açıkladı.

EFE ajansı aracılığıyla yayımlanan ortak açıklamada, "Yollarımızı ayırdığımızı bildirdiğimiz için çok üzgünüz. "En büyük önceliğimiz olan çocuklarımızın sağlığı için, onların özel hayatına saygı göstermenizi rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Pique, Shakira’yı Gavi'nin annesiyle aldattı mı?
Habere Git

Shakira, Hollywood yıldızı Chris Evans'ı takibe aldı

Sabah'ın haberine göre; Kolombiyalı şarkıcı, Pique tarafından aldatıldığına dair haberlerden kısa bir süre sonra Instagram'da 40 yaşındaki ünlü ABD'li aktör Chris Evans'ı takibe aldı.

Captain America ile aşk mı yaşıyor?

Oynadığı Captain America rolüyle ünü tüm dünyaya yayılan Chris Evans, Shakira'nın takibine vakit kaybetmeden karşılık verince dış magazin kulisleri aşk iddialarıyla çalkalanmaya başladı.

Senin için hazırladığımız haberler