Gerard Pique Shakira'nın ismini Barcelona formasında taşıyabilir

Feride Kara
19.10.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 17:52

Dünyaca ünlü futbolcu Gerard Pique ile Shakira geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Ancak Barcelona'nın sponsoru olan Spotify sebebiyle Shakira'nın ismini formada taşıyabilir

Gerard Pique Shakira'nın ismini Barcelona formasında taşıyabilir

AJANSSPOR HABER

Barcelona'nın ünlü futbolcusu Gerard Pique ile Müzik dünyasının yıldız ismi Shakira geçtiğimiz aylarda 12 yıllık beraberliğini sonlandırmıştı. 

Spotify Shakira'yı kullanabilir

El Espanol'da yayınlanan habere göre Gerard Pique, Barcelona'nın Spotify ile yaptığı anlaşma gereği eski sevgilisi Shakira'nın adını formasında taşıdığı bir maçta oynamak zorunda kalabilir. Barcelona geçtiğimiz hafta Real Madrid ile oynanan derbi maçta şarkıcı Drake'in logosunun olduğu formalarla sahaya çıkmıştı. 

İlgini Çekebilir
İşte Gerard Pique ve yeni sevgilisi!
Habere Git

Ayrılığımız sıradan bir ayrılık değil

Shakira Pique ile ayrlığı konusunda "Sessiz kalmaya ve olayları sindirmeye çalıştım. Bu konuyla ilgili konuşmak gerçekten çok zor. Tüm gözler üzerimde ve ayrılığımız sıradan bir ayrılık değil. Sadece benim için değil, çocuklarım için de çok zor bir süreç. Çocuklarımı korumaya çalışıyorum. Bu benim hayattaki bir numaralı görevim. Tabii okuldaki arkadaşlarından bir şeyler duyuyorlar. Bu onları ister istemez etkiliyor" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler