Pirlo açıkladı! Juventus'ta yıldız futbolcu ile yollar ayrıldı...

25.08.2020 - 16:53 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 16:57

Son dakika spor haberleri... Juventus'un yeni teknik direktörü Andrea Pirlo, açıklamalarda bulundu. Pirlo, Higuain, Ronaldo ve Dybala'nın hakkındaki transfer iddialarını değerlendirirken, yardımcısı Igor Tudor'dan da bahsetti. İşte çiçeği burnunda Juventus hocasının açıklamaları...

Pirlo açıkladı! Juventus'ta yıldız futbolcu ile yollar ayrıldı...

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Serie A devi Juventus'ta Maurizio Sarri'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Andrea Pirlo, basın toplantısında konuştu.

Pirlo, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain ve yardımcısı Igor Tudor hakkında gelen soruları yanıtladı.

İşte Pirlo'nun açıklamaları:

Higuain ile yollarımızı ayırmaya karar verdik

Hedefi olan bir futbol oynamak istiyoruz. Maç maç ilerleyeceğiz ve oyun modelimiz de buna göre değişecek. Taktikler, oyuncuların pozisyonları ile ilgili konuşmak için yeterince zamanımız var. Şu ana kadar Dybala ile görüşmedik ve bir sorunumuz yok. Higuain ile ise yollarımızı ayırmaya karar verdik. Onu çok takdir ediyorum ama kararımız bu yönde 

Fedakarlıklar göstererek çalışmak zorundayız. Ben, ekibim, tüm arkadaşlarım bunu yapmalıyız. Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i ve nasıl çalıştıklarını gördük. Her şeye sahipler. Futbol oynamış ancak soyunma odasında da tecrübeli birine ihtiyacım vardı. Tudor eski bir Juventus oyuncusu ve bu pozisyon için mükemmel.

Beni bir teknik direktörüm ve elbette kafamda bazı fikirler var. Bunları kulüple konuşuyorum. Şu anda en önemli şey futbolcularla da konuşmak ve gerçekten ne istediğimizi anlamalarını sağlamak. Pazartesiden beri onların koçuyum: Bu onlar için tuhaftı, benim için değil. Zaten birçok kişiyi tanıyordum, özellikle takım dışında. Bu yüzden kendimi iyi hissettim.

Ronaldo ile konuştuk. Sadece saha içi değil, her şey hakkında. Ayrıntılara ve teknik-taktik yönleri de konuşmak  için vaktimiz olacak.

Senin için hazırladığımız haberler