Karagümrük'de Pirlo'dan Ankaragücü Maçı Sonrası Borini Transferi Sözleri

Orhan Gülek
04.02.2023 - 17:51 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 18:01

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, adı Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılan Fabio Borini’yi takımda görmeye devam etmek istediklerini belirtti.

Karagümrük'de Pirlo'dan Ankaragücü Maçı Sonrası Borini Transferi Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü Diagne ve Borini'nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Teknik direktör Andrea Pirlo, adı son dönemde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Fabio Borini transferi hakkında konuştu.

"Şanssızlıklar yaşamıştık"

İlk olarak MKE Ankaragücü maçını değerlendiren Pirlo, "Önemli bir maçtı. Rakibimizle aynı seviyedeydik. Kazandığımız için çok memnunum. Soğuktan ve zeminden dolayı istediğimiz gibi başlayamadık. Maçın sonrasında toparladık. İyi bir oyunla kazandık. Bizim için önemli bir üç puandı. Uzun bir beraberlik serimiz vardı. Şanssızlıklar yaşamıştık. Bugün kazanmamız bu açıdan önemliydi" dedi.

"Borini’yi takımda görmek istiyoruz"

Pirlo, hakkında transfer iddiaları olan Fabio Borini ile ilgili yöneltilen soruya, "Başka formalarla görmek istemeyiz. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Onu takımda görmek istiyoruz" diye cevap verdi.

Fabio Borini, Karagümrük formasıyla bu sezon 21 maçta forma giyerken 14 gol ve 8 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü'nde Erdoğan dönemi kapandı
Habere Git

Ankaragücü’nün iyi oyunculara sahip ofansif bir takım olduğunu ifade eden İtalyan çalıştırıcı, "Hücumdaki boşluklarını değerlendirmek istedik. Buna uygun pozisyonlara girerek maçı kazandık" diye konuştu.

Pirlo'dan Ömer Erdoğan açıklaması

Maç sonrası görevini bırakan Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan için ise Pirlo, "Futbolda bu tip durumlar yaşanıyor. Bir maç kaybettikten sonra ne olacağını bilemiyorsunuz. Biz de bu yükü bilerek bu sorumlulukları alıyoruz. Üzücü fakat futbolun içerisinde olan bir durum bu. Kendisi için üzüldüm. İyi işler yapıyordu" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler