Fabio Borini, Fatih Karagümrük'ten ayrılma kararı aldı!

Ali Bozkurt
26.05.2023 - 10:08 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 10:14

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te teknik direktör Pirlo'nun ayrılması sonrası yıldız oyuncu Fabio Borini'nin de ayrılma kararı aldığıı iddia edildi. Detaylar...

Fabio Borini, Fatih Karagümrük'ten ayrılma kararı aldı!

AJANSSPOR HABER

İtalyan teknik adam Andrea Pirlo ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'te yeni bir ayrılık daha gündeme geldi. İtalyan yıldızı Fabio Borini'nin sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Detaylar...

Borini sezon sonu ayrılacak

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; takımın İtalyan yıldızı Fabio Borini, sezon tamamladıktan sonra Fatih Karagümrük'ten ayrılmak için kulüp ile anlaşma sağladı.

Süper Lig devleri peşinde

Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çeken İtalyan yıldız oyuncuyla Süper Lig devleri ilgileniyor. Devre arası transfer döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor, görüşmeler yapmasına rağmen anlaşma sağlayamamıştı. İki ekibin sezon sonunda tekrardan devreye gireceği iddia edildi.

Fenebahçe ve Galatasaray'da istedi

Sezon başında ve devre arasında transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile Fenerbahçe, İtalyan yıldızı kadrosuna katmak için Fatih Karagümrük ile görüşmeler yapmış bonservis konusunda anlaşma sağlayamamıştı. 

İlgini Çekebilir
Pirlo'nun yerine gelen isim belli oldu!
Habere Git

Borini'nin dışında 3 isim yolcu

Haberin detayında, Borini'nin dışında Ebrima Colley, Matteo Ricci ve Batuhan Şen de sezonun kalan kısmında forma giymeyeceği aktarıldı.

Fabio Borini'nin performansı

Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini, bu sezon 31 resmi karşılaşmaya çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 21 kez gol atıp, 9 kez de asist performansı sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler