Pirlo, Giresunspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
10.09.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 10.09.2022 - 22:54

Süper Lig'in 6. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Giresunspor ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Pirlo, Giresunspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6. haftasında Andrea Pirlo yönetimindeki Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hakan Keleş'in çalıştırdığı Giresunspor'u konuk etti. Karşılaşma Fatih Karagümrük'ten Diagne'nin 90+2. dakikada attığı gol ile 1-1'lik eşitlikle sona erdi. 

Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu.

"Zor bir maç olacağını biliyorduk"

Karşılaşmada fırsatları değerlendirememekten yakınan İtalyan teknik adam "Keşke istatistiklerle maçı kazansak ama zor bir maç olacağını biliyorduk. Biz de buna iyi hazırlanmıştık. Oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Sabırlı olmamız gerekiyordu oyunun genel planında bu vardı. Ama penaltıdan sonra işler değişti. Aslında şanslar yakaladık ama bugün keskin olamadık bitirmede ve bunun sıkıntısını yaşadık." dedi.

"Bu konuda eksik kaldık"

Giresunspor'un iyi bir savunma yapacaklarını bildiklerini dile getiren Pirlo "Biliyorduk aslında iyi savunma yapacaklarını, öyle bir takım kendileri. Buna da çalıştık ama derine az indik, boşken orta saha oyuncularımızın ileriye koşularımız forvet oyuncularımız tarafından az oldu. Bu konuda eksik kaldık." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler