Fatih Karagümrük, Galatasaray ile sözleşmesi biten Semih Kaya ile anlaştı

19.06.2022 - 11:25 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 16:23

Fatih Karagümrük'ün 1 yıllık sözleşme imzaladığı İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo, ilk transferini Süper Lig'den yapacak. Detaylar haberimizde...

Fatih Karagümrük, Galatasaray ile sözleşmesi biten Semih Kaya ile anlaştı

Süper Lig'de sezonu 57 puanla 8. sırada bitiren Fatih Karagümrük, ligin bitişinin ardından teknik direktör Volkan Demirel ile sürpriz bir şekilde yollarını ayırmıştı. İstanbul ekibi geçtiğimiz günlerde İtalyan çalıştırıcı Andrea Pirlo ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Semih Kaya ile anlaşmaya varıldı

43 yaşındaki Pirlo, Fatih Karagümrük'teki ilk transferini Galatasaray'dan yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı siyahlılar Galatasaray altyapısında yetişen ve kaptanlığa kadar yükselen Semih Kaya ile anlaşmaya vardı.

Sözleşmesi sona erdi

Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında Malatyaspor'dan kadrosuna kattığı ve 6 aylık sözleşme imzalanan Semih Kaya'ya henüz sarı kırmızılı takımdan yeni bir kontrat teklifi gelmedi. 

İlgini Çekebilir
Pirlo'ya imza hediyesi! Dünya yıldızı geliyor
Habere Git

Resmi imza çok yakında

Karagümrük, 1 Temmuz'da resmi olarak bonservisini eline alacak olan 31 yaşındaki stoper ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli futbolcunun Galatasaray'ın yeni yönetimiyle bir görüşme yaptıktan sonra Karagümrük ile resmi sözleşmesi imzalayacağı öğrenildi. 

G.Saray ile 13 kupa kazandı

Futbola Altay altyapısında başlayan Semih Kaya, kariyerinde Galatasaray, Gaziantepspor, Kartalspor, Sparta Prag ve Yeni Malatyaspor formaları giydi. Galatasaray ile 5 lig, 4 Türkiye Kupası ve 4 kez de Süper kupa şampiyonluğu yaşayan tecrübeli savunmacı, Sparta Prag formasıyla da Çek kupasının sahibi oldu.    

3 maçta oynadı

Güncel pisaya değeri 400 bin Euro olan Semih Kaya geride kalan sezonda Galatasaral formasını 3 maçta giyme fırsatı buldu. Kariyerinde 23 kez de A Milli formayı terleten Semih bu maçlarda 2 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler