Pirlo'nun kaderi Napoli maçına bağlı! Tudor...

İsa Kethüda
06.04.2021 - 00:40 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 00:42

İtalya Ligi haberleri... İtalya Ligi'nde Juventus'u çalıştıran teknik direktör Andrea Pirlo'nun geleceği Napoli ile oynanacak olan maça bağlı durumda. İşte detaylar...

Pirlo'nun kaderi Napoli maçına bağlı! Tudor...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta çanlar teknik direktör Andrea Pirlo için çalmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ve ligde de 4. sırada yer alması sonrası Pirlo'nun görevinden alınmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Pirlo'nun geleceği Napoli maçına bağlı

Sportmediaset'te yer alan habere göre; Juventus'un çarşamba günü Napoli ile oynanacak olan maçta kötü bir sonuç alması durumunda teknik direktör Andrea Pirlo ile yollar ayrılacak ve yerine geçici olarak sezon sonuna kadar yardımcı antrenör Igor Tudor'un geçeceği belirtildi.

Allegri ismi de gündemde

Ayrıca, teknik direktör Andrea Pirlo'nun ayrılması durumunda ise Allegri'nin ismi geçtiğimiz günlerde Juventus ile anılmıştı. Allegri de uzun zamandır antrenörlük yapmadığını ve yeniden yapmaya hazır olduğunu söylemişti. 

Ancak Başkan Andrea Agnelli ile arası iyi olan Allegri'nin, Asbaşkan Pavel Nedved ve Sportif direktör Fabio Paratici ile arası iyi değil. 

Senin için hazırladığımız haberler