Fatih Karagümrük'te İspanyol gülcü Diego Costa'nın peşinde

15.06.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 09:44

Teknik direktörlüğe İtalyan Andrea Pirlo’yu getirerek büyük ses getiren Fatih Karagümrük, forvet transferinde dünya yıldızının peşine düştü. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'te İspanyol gülcü Diego Costa'nın peşinde

Takımı dünyaca ünlü teknik adam Andrea Pirlo’ya emanet eden Karagümrük, dünya futbolunun tanınan isimleri için girişimlerde bulunuyor.

Golcü hedefi Diego Costa

Kırmızı-Siyahlılar, bu kez çıtayı en yükseğe çıkardı. Hedefteki isim, adı yıllardır Süper Lig ’in devleriyle anılan Diego Costa... 

Menajeriyle görüşme gerçekleşti

Fanatik'te yer alan habere göre; Bonservisi elinde olan ve birçok takımdan teklifler alan yıldız oyuncunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren başkan Süleyman Hurma’nın Costa’nın istediği yıllık ücreti ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

İlgini Çekebilir
Karagümrük'ün Pirlo paylaşımı İtalyanları çıldırttı! "Biz bir Türk'ü kebapla..."
Habere Git

Çin’e gitmedi

Çin’den ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden aldığı astronomik teklifleri, kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde devam etmek istediği için reddeden Diego Costa’nın, Karagümrük’e vereceği yanıt merak konusu. Son olarak ülkesinde Atletico Mineiro’da oynayan Costa’nın sözleşmesi sona erdi. 34 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde.

4 şampiyonluk yaşadı

33 yaşındaki İspanyol golcü formasını gyidiği Chelsea ve Atletico Madrid ile 2'şer lig şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli golcü kariyeri boyunca Penafiel, Rayo Vallecano, Celta Vigo, Albacete, Valladolid, Chelsea, Atletico Madrid ve Atletico Mineiro formaları giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler