Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'ten Juventus ve Barcelona Açıklaması

Akın Ungan
31.03.2022 - 22:30 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 22:55

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak transfer ettiği Miralem Pjanic, röportaj verdi. Pjanic, Juventus, Barcelona ve İtalya hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta Miralem Pjanic'ten Juventus ve Barcelona Açıklaması

Sezon başında Barcelona'dan, Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Miralem Pjanic, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. La Gazzetta dello Sport'a röportaj veren yıldız oyuncu, İtalya Milli Takımı, Juventus, ve Barcelona hakkında konuştu.

"İtalya'yı unutamadım"

Beşiktaş'ın yıldız orta sahası Miralem Pjanic, İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: "İstanbul, trafik dışında çok güzel ama İtalya'yı unutmadım, orası benim ikinci evim."

"Seve seve İtalya'ya dönerim"

"İtalya'yı gerçekten çok özlüyorum. Doğru teklif olursa seve seve İtalya'ya dönerim. İtalya şampiyonluğunu kazanacak bir proje olmalı. Açım, deneyimliyim ve neredeyse 700 maç tecrübem var. Hala yüksek hedefler için oynayabilirim! Değil mi?"

"Koeman saygısızdı"

"Koeman ile devam edemedim. O saygısızdı. Laporta, Xavi'yi göreve getirerek çok iyi bir karar aldı. Artık takım güçlü ve birlik içinde. Herkes ne yapacağını biliyor. Pedri'yi seviyorum. Iniesta'nın yaptığı gibi topla dans ediyor. Gavi'yi ilk kez antrenmanda gördüğümde 'Bu çocuk çok özel, harika biri!' demiştim."

"Juventus ile temas oldu"

"Juventus ile birkaç temas oldu ama sonunda ekonomik nedenlerden dolayı hiçbir şey olmadı. Bana göre mesele para değildi. Bir projede önemli olmak ve İtalya Ligi'ni kazanmak istiyorum."

"Onu eleştirmek delilik"

"Sarri futbol için deli, üst düzey bir teknik direktör. Allegri'ye ise bir teknik direktör olarak ve hatta bir insan olarak çok saygı duyuyorum. Onu eleştirmek delilik. Bence o Juventus için doğru kişi ve sonuçlar onun iyi bir iş çıkardığını gösteriyor."

"Bu sakinliği güce dönüştürdük"

"Kimse onun baskı altındaki en iyi teknik direktör olduğunu söylemiyor. 2018'i hatırlıyorum, Inter'i 3-2 yenmiştik. Harika bir konuşması vardı, çok sakindi ve biz bu sakinliği güce dönüştürdük." 

"Sözleşme yenilemeyeceğini öğrendiğimde hemen yazdım"

"Dybala'nın Juventus ile sözleşme yenilemeyeceği haberini aldığımda hemen ona yazdım. O bir arkadaş ve ben onunla oynamayı her zaman sevmişimdir. Ona büyük bir şampiyon olduğunu yazdım ve 'Teşekkürler kardeşim, seni seviyorum' dedi. Sanırım nasıl hissettiğini biliyorum."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynayacak! Futbolda büyük değişim
Habere Git

"Kulübü de anlıyorum"

"Yüzde 100 formda olmadığı zamanlarda bile her zaman oynadı, kendini korumak için oynamamaya asla karar vermedi. Ancak kulübü de anlıyorum. Çok net oldular. Belli bir fikre daha uygun oyuncularla farklı bir proje seçtiklerini düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler