Pjanic'e İtalya'dan teklif var!

Akın Ungan
23.12.2021 - 17:23 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 17:46

Barcelona'nın Beşiktaş'a kiraladığı Miralem Pjanic'i, Andriy Shevchenko'nun takımı Genoa transfer etmek istiyor. Pjanic'in bonservisi ne kadar?

Pjanic'e İtalya'dan teklif var!

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'tan ayrılacağı yönünde çıkan iddiaları yalanlayarak, sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlı kulüpte forma giymek istediğini belirten Miralem Pjanic'e, Andriy Shevchenko'nun çalıştırdığı Genoa talip oldu.

İtalya Serie A ekiplerinden Genoa, devre arasında gerçekleştireceği transferler ile kadrosunu güçlendirmek istiyor. Ligde topladığı 11 puanla düşme potasında yer alan kulüp, son 16 maçında galibiyet yüzü görmedi.

Listenin ilk sırasında

Genoalı yöneticilerin, devre arasında yapılacak transferlerle Andriy Shevchenko'ya, daha güçlü bir takım emanet etmek istedikleri belirtilirken, listenin ilk sırasında Miralem Pjanic'in yer aldığı kaydedildi.

Katalanlar ile iletişime geçilecek

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, yıllık maaşı 6 Milyon Euro'yu bulan Pjanic'in, mali külfetine rağmen şartların zorlanacağı ve en kısa sürede İspanyol devi Barcelona ile iletişime geçileceği aktarıldı.

Kalacağını açıklamıştı

Geçtiğimiz gün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Boşnak yıldız, haziran ayına kadar kesin olarak Beşiktaş'ta kalacağını vurgulamıştı.

Pjanic açıklamasında, "Sezon sonuna kadar, en azından Haziran'a kadar kesin buradayım. Burada mutluyum. Takım arkadaşlarımdan dolayı, başkandan, asbaşkandan dolayı, bu taraftarın önünde olmaktan dolayı ben çok mutluyum. Herkesle aram iyi. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Gelecek ne getirir bilmiyorum. Bu sezon neler olacağına odaklanmış durumdayım. Bu harika taraftarın önünde haftada birkaç maç oynamaktan dolayı çok keyif alıyorum. Sezon sonunda neler olacağına bakacağız." ifadelerini kullandı.

Pjanic'in Beşiktaş karnesi

Sezon başında Barcelona'dan kiralanan Miralem Pjanic, Beşiktaş forması ile 13 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda 4 asist kaydeden yıldız futbolcu, Siyah-Beyazlılar'la henüz gol sevinci yaşayamadı.

Pjanic'in bonservis bedeli ne kadar?

Barcelona'nın 1 Eylül 2020'de, tam 60 Milyon Euro bonservis bedeliyle, Juventus'dan kadrosuna kattığı Miralem Pjanic'in şu anki güncel piyasa değeri, 18 Milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler