Pjanic'e tepki büyüyor! Fotoğrafları ortaya çıktı...

16.11.2021 - 12:43 | Son Güncellenme: 17.11.2021 - 08:05

Finlandiya'ya yenilgisiyle Dünya Kupası hayalleri sona eren Bosna Hersek Milli Takımı'nda, taraftarların yuhaladığı Miralem Pjanic'e, sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarının ardından tepkiler arttı.

Pjanic'e tepki büyüyor! Fotoğrafları ortaya çıktı...

Bosna Hersek eleme grubunda Finlandiya'yı konuk etti ancak 3-1'lik mağlubiyet büyük yankı uyandırdı. Galibiyet ve beraberlik durumunda Bosna Hersek'in Dünya Kupası ihtimali avantajla devam edecekti ancak Finlandiya'nın kazanmasıyla bitime bir maç kala ihtimaller sona erdi.

Taraftarlar yuhaladı

Ntv Spor'un haberine göre; Finlandiya maçında Beşiktaşlı yıldız Miralem Pjanic taraftarlardan tepki gördü. 66. dakikada yerini Mateo Susic'e bırakan Pjanic taraftarların yuhalaması ve ıslıklarıyla oyunu terk etti.

Miralem Pjanic'in fotoğrafları tepkileri büyüttü

Bosna Hersek'te yayın yapan Klix adlı haber portalı, Finlandiya maçı öncesi çekildiği iddia edilen bir fotoğrafı yayınladı.

Maçtan bir gün önce eğlendi iddası

Miralem Pjanic'in kritik maçtan önce profesyonelliğe uymayan bir şekilde eğlendiği iddia edildi. Çekilen fotoğraf ve görüntülerin maçtan bir gün önce olabileceğine de vurgu yapıldı. Öte yandan fotoğraflarda Miralem Pjanic'in milli takım eşofmanıyla olması da tepkileri artırdı.

Miralem Pjanic bu sezon ne yaptı?

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic şu ana kadar siyah-beyazlı formayı 8 maçta giydi.

Sakatlığı nedeniyle bazı maçları kaçıran Pjanic oynadığı maçlarda toplam 4 asist yaptı. Pjanic bu asistlerin 2'sini ligde, 2'sini de Şampiyonlar Ligi'nde yaptı.

2008'den bu yana Bosna Hersek forması giyen Pjanic ülkesi adına bugüne kadar 103 maça çıktı ve 15 gol kaydetti.

Miralem Pjanic, Bosna Hersek'in 2014 Dünya Kupası'ndaki kadrosunun da bir parçasıydı ve yıldız futbolcu turnuvayı 1 gol, 1 asistle tamamlamıştı.

Miralem Pjanic kadroya alınmadı

Bosna Hersek'in Ukrayna ile oynayacağı maç kadrosunda Miralem Pjanic yer almadı. Bosna Futbol Federasyonu, yıldız oyuncunun kadroda olmama sebebini henüz açıklamadı.

Senin için hazırladığımız haberler