Beşiktaş'ın Barcelona'dan Kiralık Transferi Pjanic Hayal Kırıklığını Anlattı

Akın Ungan
25.05.2022 - 21:27 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 21:46

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak transfer ettiği Miralem Pjanic, takımdan ayrıldıktan sonra verdiği röportajda hayal kırıklığını anlattı.

Beşiktaş'ın Barcelona'dan Kiralık Transferi Pjanic Hayal Kırıklığını Anlattı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hedeflerinin altında kalan Beşiktaş'ta sezon başında İspanyol devi Barcelona'dan kiralanan dünyaca ünlü orta saha Miralem Pjanic, açıklamalarda bulundu.

Siyah-Beyazlılar'dan ayrıldıktan sonra İtalya'dan La Repubblica'ya konuşan Miralem Pjanic, Türkiye'ye gelirken Beşiktaş ile daha fazla kupa kazanacağını düşündüğünü söyledi.

"Daha fazla şampiyonluk kazanacağımı düşünüyordum"

Miralem Pjanic, "Daha fazla şampiyonluk kazanacağımı düşünüyordum. Türkiye Süper Kupası'nı kazandık ama ligi kaybettik. Beşiktaş'a bağlıyım. Kulübü seviyorum ve taraftarları seviyorum." ifadelerini kullandı.

"Neler olacağını bilmiyorum"

Beşiktaş'taki kiralık döneminin sona ermesi ile kulübü Barcelona'ya geri dönen başarılı oyuncu, "Barcelona'nın benim için bir anlamı var. Bu kulüp, çocukluk hayalimdi. Şimdilik iki yıl daha buradayım. Sözleşme bitirmeyi istemiyorum ama neler olacağını bilmiyorum." dedi.

"Eksik olan çılgınlığı getirdi"

Eski takımı Roma'nın UEFA Konferans Ligi finalinde oynayacağı kritik mücadele öncesi değerlendirme yapan Bosnalı, teknik direktör Mourinho hakkında şunları söyledi:

"Mourinho, oyuncuların en iyi performansını ortaya çıkartıyor. Roma'yı ilk yılında Avrupa'da finale taşıdı. Mou, Roma'da eksik olan çılgınlığı getirdi Roma'nın her zaman iyi antrenörleri oldu ama Mourinho, her yerde kazandı ve böyle durumları nasıl yöneteceğini iyi biliyor. Takımdan istediğini alıyor ve taraftarlarla uyum içinde hareket ediyor."

İlgini Çekebilir
Batshuayi'yi İngilizler de istemiyor! İşte yeni adresi...
Habere Git

"Bizi yönetecek bir yönetim yoktu"

31 yaşındaki yıldız, Roma'da geçirdiği dönemle ilgili "Roma ile hiçbir şey kazanamamak benim için büyük bir acı. Çok güçlü bir takımımız vardı ama olmadı. Juventus inanılmaz sezonlar geçirdi ancak bizi, sakinleştirebilecek ve yönetecek bir yönetim yoktu." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler