Miralem Pjanic'ten Ronald Koeman'ın vedası üzerine açıklama

29.10.2021 - 00:07 | Son Güncellenme: 29.10.2021 - 00:17

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, bu takımla yolları ayrılan eski teknik direktörü Ronald Koeman hakkında bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Miralem Pjanic'ten Ronald Koeman'ın vedası üzerine açıklama

AJANSSPOR-HABER

Barcelona'nın teknik direktörü Ronald Koeman ile yollarını ayırmasına Miralem Pjanic de kayıtsız kalmadı. Katalan ekibinden kirlaık olarak Beşiktaş forması giyen ve bonservisi hala bu kulüptge bulunan yıldız futbolcu sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Pjanic'ten Koeman'a iyi şanslar

Pjanic, kendisini oynatmayan ve bu nedenle yıldızının barışmada eski teknik direktörüne karşı olumsuz bir tavrı olmadığını aktardı. Bosnalı futbolcu, kariyeri boyunca hiçbir zaman kasıtlı, dolaylı veya doğrudan kimseye zarar verme niyetinde olmadığını belirterek, Koeman'a iyi şanslar dileklerinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yıldızı Hatay kadrosunda yok!
Habere Git

Miralem Pjanic kişsel hesabından şu ifadeleri kullandı: "Herkesin gözünün ekranlarda olduğu bir dünyada, birini yanlış anlamak ve anlamın dışına çıkarmak çok kolay. Kariyerim boyunca hiçbir zaman kasıtlı, dolaylı veya doğrudan kimseye zarar verme niyetinde olmadım. 

'Beşiktaş için en iyisini yapacağım'

Herkese saygı duyacak bir şekilde yetiştirildim. Ve bunu her şekilde devam ettirmek niyetindeyim. Ronald Koeman'a gelecekteki yolculuğunda iyi şanslar diliyorum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim."

Barcelona performansı sönük kaldı

Barcelona'ya 2020-21 sezonunda bir başka Avrupa devi Juventus'tan transfer olan Miralem Pjanic, La Liga'da sadece 6'sı ilk 11 olmak üzere 19 maçta şans buldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda Koeman'ın ekibine gol veya asist kaytısı sağlayamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler