Pjanic'ten Koeman'a hodri meydan: "Daha fazla oynamak istiyorum"

07.12.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 07.12.2020 - 18:30

Barcelona haberleri... İspanya Ligi takımlarından FC Barcelona forması giyen Bosnalı orta saha oyuncusu Miralem Pijanic, daha fazla oynamak istediğini söyleyerek teknik direktör Ronald Koeman'a göndermede bulundu. Pjanic, Juventus ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları maça da değindi. Detaylar haberimizde...

İsa KETHÜDA - DIŞ HABER

İspanya La Liga Santander ekiplerinden FC Barcelona forması giyen Boşnak Maestro Miralem Pjanic, daha fazla oynamak istediğini söyledi.

"Oynayamamaktan dolayı hiç memnun değilim"

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Pjanic, "Açıkçası oynayamamaktan dolayı hiç memnun değilim ve olamam. Kariyerim boyunca oynamama fikrini asla kabul etmedim ve şimdi de etmiyorum. Göreceğiz, hazırım, çok iyi antrenman yapıyorum ve umarım ileride başka bir seçeneğim olmaz. Bu bana uymayan bir durum" dedi.

"Juventus kalbimde kaldı"

Juventus günlerine de değinen Boşnak oyuncu, "Juventus kalbimde kaldı, fırsat bulduğum her an onları takip ediyorum. Onlarla rakip olduğumuz zaman çok mutlu oldum. Turin'de seyircilerin önünde oynayamamak utanç verici ama başka fırsatlar da karşımıza çıkacak. Juventus'a en iyisini diliyorum ama bu Salı günü tabii ki de kazanmak istiyoruz.

"İtalya'da çok iyi dokuz yıl geçirdim"

İtalya'da çok iyi dokuz yıl geçirdim ve gerçekten o yılları özlüyorum. Roma'da ve Juventus'ta çok iyiydim, önemli sezonlar iyi performans ortaya koydum. Şimdi de dünyanın en büyük kulübünde yeni bir mücadelem var ve daha fazla savaşmam gerekiyor. Bu yüzleşmek istediğim yeni bir maceraydı" şeklinde konuştu.

Messi ve Ronaldo hakkında...

Juventus'tan eski takım arkadaşlı Portekizli yıldız Ronaldo ve şu anki takım arkadaşı Arjantinli yıldız Messi'ye de değinen Pjanic, "Messi ve Ronaldo herkese iyi örnek olacak müthiş profesyoneller" diyerek sözlerini tamamladı.

11 maçta forma giydi

30 yaşındaki oyuncu bu sezon Katalan ekibi ile 11 karşılaşmada forma giydi.

Barcelona - Juventus maçı ne zaman?

Öte yandan Barcelona ile Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde salı günü saat 23:00'te Camp Nou'da karşı karşıya gelecek.

Puan durumu

  • 1- Barcelona: 15 puan
  • 2- Juventus: 12 puan
  • 3- Dinamo Kiev: 1 puan
  • 4- Ferençvaroş: 1 puan

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştıri kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler