Plan bozuldu! Galatasaray'da ayrılık...

08.06.2020 - 08:58 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 09:07

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Jean Michael Seri ile ilgili gelişmeler yaşandı. Seri Galatasaray'da kalacak mı? Hangi takımlardan transfer teklifleri var? İşte Seri'de son durum...

Plan bozuldu! Galatasaray'da ayrılık...

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Jean Michael Seri ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Seri, Galatasaray'dan kesin olarak ayrılacak mı? Hangi ülkeden transfer teklifleri var? Detaylar haberimizde...

Lyon ve Monaco, Seri'nin peşinde

Sabah gazetesinin haberine göre; Fransız ekipleri Lyon ve Monaco G.Saray’da kiralık oynayan Seri’yi bonservisi ile almak için Fulham ile masaya oturdu.

Fatih Terim'in Seri kararı

Sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla göze giren Jean Michael Seri'yi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim takımda tutmak istiyor.

Galatasaray'ın işi kolay değil

Ancak sözleşmesinde 18 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan Fildişili oyuncuyu tekrar kiralamak isteyen Galatasaray'ın işi ise kolay değil.

Napoli'nin de gündemine geldi

Lyon ve Monaco'nun yakından ilgilendiği Jean Michael Seri, İtalyan kulübü Napoli'nin de gündeminde. Premier Lig'e dönme şansı kalmayan Fulham, iki sene önce 30 milyon Euro'luk dev bir yatırım yaptığı yıldız oyuncuyu gelecek sezondan itibaren de satmaya sıcak bakıyor.

Fulham'ın hamlesi Galatasaray'ın şansını azaltıyor

İngilizler, Seri için minimum fiyatı da belirledi. 10 milyon Euro'nun üzerinde gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak olan Fulham yönetiminin bu hamlesi sonrasında Galatasaray'ın bu transferde şansı azalacak.

Terim'in sahadaki gözdelerinden biri

Sarı-kırmızılı takımda 1 gol-3 asistle oynayan Seri, son 8 haftada Fatih Terim'in orta sahadaki en önemli silahı konumunda. 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ile G.Saray'a gelen Seri'nin satın alma opsiyonu ise 18 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler