Abdülkerim Ömür'lü Hull City, West Bromwich ile berabere kaldı

24.02.2024 - 17:22 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 17:37

Championship'te Abdülkerim Ömür'ün forma giydiği Hull City ile Westbromwich karşılaştı. Play-off hattındaki iki takım 1-1 berabere kaldı. Maç sonucu, yazılı özet.

Abdülkerim Ömür'lü Hull City, West Bromwich ile berabere kaldı

AJANSSPOR HABER

İngiltere Championship'in 34'üncü haftası kritik maça sahne oldu. Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, West Bromwich ile karşı karşıya geldi. Play-off hattında yer alan iki takım arasındaki zorlu mücadele 1-1 berabere bitti.

Abdülkadir Ömür 11'de başladı

Kış transfer döneminde Trabzonspor'dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür, West Bromwich karşısında maça ilk 11'de başladı. Milli futbolcu 64'üncü dakikada yerini Connolly'e bıraktı.

Perdeyi ev sahibi açtı

Karşılaşmanın ilk golü 35'inci dakikada Carvalho'dan geldi. Hull City, 1-0 öne geçti. Sol kanatta kazanılan köşe vuruşu paslaşarak kullanıldı ve Carvalho, sol çaprazda ceza sahasının önünden sert vurdu. Top ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali: "Gereğini yapacağım!"
Habere Git

West Bromwich hızlı cevap verdi

Hull City'nin sevinci sadece 8 dakika sürdü. Karşılaşmanın 43'üncü dakikasında West Bromwich, skoru 1-1 yaptı. Wallace sağ kanattan korneri kullandı, Furlong ön direkte kafayı vurdu ve altı pas içinde seken top uzak köşeden ağlara gitti.

Hull City ve West Bromwich'in ligdeki durumu

Championship'te geride kalan 34 haftada 16 galibiyet 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan West Bromwich, 56 puan ile 5'inci sırada yer aldı. 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyeti bulunan Hull City ise 55 puanla ligin 6'ıncı sırasında yer aldı. İki takım da play-off hattındaki yerini korudu.

Senin için hazırladığımız haberler