Play Spor 2 yaşında

Cüneyt Muharremoğlu
15.04.2022 - 14:55 | Son Güncellenme: 15.04.2022 - 14:57

Okay Karacan, Melih Gümüşbıçak ve Orkun Yazgan'ın kurucusu olarak yayın kadrosunda yer aldığı Play Spor 2. yaşını Volkan Demirel'in katıldığı programla kutladı.

Play Spor 2 yaşında

AJANSSPOR HABER

2020 Şubat ayında genç girişimci Mustafa Tunçdemir ve televizyon dünyasından önemli spor spikerleri olan Okay Karacan, Melih Gümüşbıçak ve Orkun Yazgan, kurucu kadrosuyla yayın hayatına başlayan Play Spor geçtiğimiz günlerde ikinci yaşını kutladı.

Yayın hayatının ilk programını Fenerbahçe'nin ünlü futbolcu ve teknik direktörü Aykut Kocaman ile gerçekleştiren dijital kanal, daha sonra bir çok Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonsporlu ünlü isimleri konuk alarak özel röportajlar yaptı.

Geçtiğimiz günlerde 2. yaş kutlamaları anısına Volkan Demirel’i konuk eden Play Spor programın ardından Volkan Demirel’in kestiği pasta ile kutlama yaptı. Gecenin sonunda kanalın ceosu Mustafa Tunçdemir, Volkan Demirel’e plak ve kitap hediye etti.

İş insanı Mustafa Tunçdemir, önümüzdeki dönemlerde kanalın bir çok yeni projeye imza atarak adından sıkça bahsettireceğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler