Pochettino, Newcastle United'a yeşil ışık yaktı!

23.05.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 23.05.2020 - 16:39

Pochettino, Newcastle United'a yeşil ışık yaktı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ın eski teknik direktörü Mauricio Pochettino, çarpıcı açıklamalarda bulundu. La Liga'da çalıştığı sırada Jose Mourinho'nun yerini alacağını düşündüğünü söyleyen Arjantinli teknik adam, kariyeri ile ilgili ilginç demeçler verdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Belki onun yerine Real Madrid'e gidebilirim"

The Telegraph gazetesine konuşan Pochettino, La Liga'da Espanyol ekibinde çalışırken Jose Mourinho'nun halefi olarak gösterildiğini ifade etti. Arjantinli teknik adam: "Hayatta neler olacağını tahmin edemiyorsunuz. Real Madrid'den ayrıldığı zaman 'Belki onun yerine Real Madrid'e gidebilirim' diye düşündüm. Ancak hayatın neler getirdiğine bakın. O benim Tottenham'daki yerimi aldı. İnanılmaz, değil mi?"

"Unai Emery ile buluştuk"

"Salgından önce ben, asistanım ve Unai Emery, bir kahve içmek için buluştuk. İkimizde farklı kulüplerde çalışıyorduk. Hatta kulüplerimiz düşman kulüpler olarak adlandırılıyordu. Unai ile deneyimlerimizi paylaşmak ve fikir alışverişi yapmak için buluştuk. İnsanlar bizi görünce çok şaşırdılar. İki düşman kulüpte çalışan teknik direktör, kulüplerinden ayrıldıktan sonra kahve içiyorlardı. Bu aslında çok komik bir şey"

"Premier Lig'de kalmak istiyorum"

Geri dönüş için hazır olduğunu belirten Arjantinli teknik adam: "Ekibim ve ben 6 aylık boşluktan sonra yeniden başlamak için hazırız. Her projeyi ve fikri dinlemek istiyoruz. Motivasyonu bulacağımız takım kim olur bilinmez ama doğru an gelince onu hissedersiniz. Dışarıdan bakıldığı zaman bir kulübün yeteneklerini ve içerisinde olanları ön görebilmek çok zor. Şu an Premier Lig'de çalışmıyorum diye fikrimi değiştirmedim. Bence Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Bu yüzden burada kalmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler