Podolski kramponları misafir banyosunda!

28.03.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 17:07

Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski'nin hayranı olan bir futbolsever, golcü ismin formaları ve özel eşyalarından koleksiyon yaptı. Taraftar, Podolski'nin kramponlarını ise banyoda saklıyor. İşte detaylar...

Podolski kramponları misafir banyosunda!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski, kariyerine Türkiye'de devam ediyor. Ancak; Podolski'nin Almanya'daki hayranları boş durmuyor. Detaylar haberde...

Köln taraftarı, Podolski koleksiyonu yaptı

Türkiye'de daha önce Galatasaray'da oynayan şu sıralarda ise Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski, Almanya'da Köln taraftarının gönlünde farklı bir yere sahip. Bir Köln taraftarı, Podolski formalarından koleksiyon yaptı.

Podolski'nin kramponu vitrinde

Dominic Willms adlı taraftar, stadyumda güvenlik olarak görev yaptı ve yaklaşık 10 yıl önce Podolski'nin kramponlarını aldı. Kramponları da misafir banyosunda cam vitrinde bulunuyor. Ayrıca Podolski'nin 20'ye yakın forması, çorapları ve eşofmanları da söz konusu koleksiyonun içinde bulunuyor. Willms'in koleksiyonundaki her eşya özel ve seri üretimi de yok.

Antalyaspor taraftarından Podolski forması satın aldı

Podolski'ye olan hayranlığıyla bilinen Dominic Willms adlı taraftar, futbolcunun Antalyaspor'daki formasını da koleksiyonuna ekledi. Willms, Podolski formasını bir Türk taraftardan satın almış.

Kaç para ödedi?

Alman medyasına bu konuda röportaj veren Podolski hayranı futbolsever espri yaparken, "Ne kadar para ödediğimi açıklamayacağım. Çünkü Podolski forması karımın başına bela olabilir" dedi. 

Podolski'nin Antalyaspor performansı

Podolski geçen sezon 11 maçta 2 gol 3 asistlik performans sergilerken bu sezon ise 27 maçta 4 gol 2 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler