Podolski: "Maça çıkmayı dört gözle bekliyorum"

25.01.2020 - 16:08 | Son Güncellenme: 25.01.2020 - 13:14

Antalyaspor'un yeni transferi Lukas Podolski, Akdeniz ekibini neden tercih ettiğini Alman medyasına açıkladı.

Antalyaspor'un yeni transferi Lukas Podolski, Akdeniz ekibini neden tercih ettiğini Alman medyasına açıkladı.

"Transferim için çok çaba sarf edildi"

Antalyaspor'un bana uygun olup olmadığını düşündüğü ile sözlerine başlayan Podolski, "Antalyaspor kulübü benim transferim için çok yoğun çaba sarf etti. Yeni antrenman sahalara ve stadyum beni ikna etti diyebilirim. Biliyorsunuz Galatasaray'da iki sezon oynadım ve buradaki futbolu çok iyi biliyorum. Birçok Türk arkadaşım var. Buna ek olarak, şehir güzel. Antalya harika bir konuma sahip. Hemen deniz yanında ve güneş neredeyse her yıl tepende. Burayı seçmemde ailemin mutlu ve iyi hissetmesi de önemli. Ve orada kesinlikle rahat edebileceğimiz görüşündeyiz." dedi.

"Bir sonraki maçı dört gözle bekliyorum"

Antalyaspor'un ligdeki durumu hakkında da konuşan Podolski, "Tabii ki, bu durum kolay değil. Ama bununla yüzleşmeyi seviyorum. Bir sonraki antrenmanı ve maçları gerçektende dört gözle bekliyorum. Eğlenmek ve başarılı olmak istiyorum. Bu takım daha fazlasını yapabileceğini ve daha fazla potansiyele sahip olduğunu biliyorum. Bu haftada kupada çeyrek finale yükseldi. Ayrıca sizlerde biliyorsunuz ki artık 20'li yaşlarda değilim ve şu an 34 yaşındayım."şeklinde konuştu.

"Antalyaspor'da kulüp ve yöneticileri beni çok etkiledi"

Podolski, "Antalyaspor'da kulüp ve yöneticileri beni çok etkiledi. Kariyerimde birçok kulüp ve insanla çalıştım. Antalyaspor, Ali Şafak Öztürk ile emin ellerde." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler