Lukas Podolski Sözleşme Uzattı

Akın Ungan
19.05.2022 - 22:57 | Son Güncellenme: 20.05.2022 - 08:15

Türkiye'de Galatasaray ve Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, kulübü Górnik Zabrze ile sözleşmesini uzattı. Kulüp sosyal medya hesabından paylaştı.

Lukas Podolski Sözleşme Uzattı

Türkiye Süper Lig'de oynadığı dönemde başarılı performansı ile dikkat çeken Lukas Podolski, kulübü Górnik Zabrze ile sözleşmesini uzattı. Dünyaca ünlü Alman yıldız hakkında Górnik Zabrze'den paylaşım yapıldı.

2015 yılında Premier Lig devi Arsenal'den Galatasaray'a transfer olarak Türkiye kariyerine adım atan Lukas Podolski, 2 sezon Sarı-Kırmızılı formayı giydi. Galatasaray'ın ardından gittiği Vissel Kobe'den 2020'nin Ocak ayında Antalyaspor forması ile Türkiye'ye geri dönen Alman yıldız, 1,5 sezon Kırmızı-Beyazlılar'da görev aldı.

2021 yazında transfer olduğu Górnik Zabrze'de bu sezon 30 karşılaşmaya çıkan Podolski, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Górnik Zabrze ile 1 yıl daha

Türkiye'den sonra ülkesine dönme kararı alan ve Górnik Zabrze ile başarılı bir sezon geçiren Lukas Podolski, takımı ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Senin için hazırladığımız haberler