Podolski'den Fenerbahçe açıklaması

26.02.2020 - 21:37 | Son Güncellenme: 26.02.2020 - 18:37

Antalyaspor'un yeni transferi Lukas Podolski, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor forması giyen Alman yıldız Lukas Podolski, Fenerbahçe maçı için destek istedi.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Alman yıldız futbolcu imza gününde konuştu. Başarılı futbolcu yaptığı açıklamada, "Geldiğim ilk günden bu yana verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Bu zamana kadar oynadığımız zorlu mücadelelerde verdiğiniz destek önemliydi. Henüz hiçbir şey bitmedi. Fenerbahçe maçı var destek devam etmeli. Başkanımız Ali Şafak Öztürk başta olmak üzere Servet Çavuşoğlu’na çok teşekkür ederim. Onlara borcum var. Bütün gücümle destek vereceğim bu takıma" dedi.

"İyi yoldayız"

İyi bir yolda olduklarını ve bunun meyvelerini alacaklarını belirten Podolski'nin sözleri şu şekilde:

Ben buraya tatile gelmedim. Antalyaspor'un iyi bir potansiyeli var. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Çok güzel bir iklime sahibiz. Bu potansiyeli kullanıp iyi yerlere getirmeliyiz.

6 aylık ya da 1.5 yıllık gelmedim umarım iyi sezonlar geçiririz. Ailemi de getirdim. Çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. İyi yoldayız. Bunun meyvelerini de almaya başladık.

Her maçı kazanacağız diye bir şey yok ama her maça kazanmak için gideceğiz. Birlikteliği sağlamamız gerekiyor. Bizi sürekli desteklemelisiniz. Yüzde yüz ile sahada olacağımın sözünü veriyorum.

"Antalya şehrine destek vermek için geldi"

Öte yandan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Podolski için, "Kendisi Antalya şehrini çok seviyor. Antalyaspor Kulübü'ne sadece para kazanmak için değil Antalya şehrine destek vermek için geldi" ifadelerini kullandı.

Kupa hedefi hakkında konuştu

Kupa hedefi hakkında da konuşan Öztürk, "Devre arasının en iyi transferlerini yapan Antalyaspor'du. Antalyaspor tarihinde ilk kez dünya kupasını kazanan futbolcu forma giydi. Biz bu transferden gurur duyuyoruz. Biz kazanmaya geldik. Podolski de kazanmaya geldi. 3 tane gol attı ikisi sayılmadı. Golleri Fenerbahçe maçına saklıyor. Hem kupayı hem de ligde iyi yerlerde olmak için buraya geldik" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler