Podolski'den Mesut Özil açıklaması: "Arsenal haksızlık yapıyor"

09.11.2020 - 11:46 | Son Güncellenme: 09.11.2020 - 11:53

İngiltere Premier Ligi ekibi Arsenal'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'e şu sıralarda Süper Lig'de Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski'den destek geldi. Podolski, transferde Fenerbahçe ile anılan eski takım arkadaşı Mesut Özil'e haksızlık yapıldığı görüşünde. İşte detaylar...

Podolski'den Mesut Özil açıklaması: "Arsenal haksızlık yapıyor"

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Almanya Milli Takımı ve Arsenal'in eski oyuncularından biri olan ve şu sıralarda Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski, Mesut Özil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Podolski, Arsenal'da bileti kesilen Mesut Özil'e haksızlık yapıldığı fikrinde. İşte detaylar...

Podolski'den Arsenal'e Mesut eleştirisi

Antalyaspor'un Alman golcüsü Lukas Podolski, Arsenal'in Mesut Özil'e olan tavrını eleştirdi. Podolski, Mesut Özil'in bu şekilde kadro dışı bırakılmasının doğru olmadığını ifade etti. 

Podolski: "Mesut'a yapılanları doğru bulmuyorum"

Bild'e konuşan Lukas Podolski, "Arka planını detaylıca bilmiyorum. Ancak; genel olarak şu anda kulüpte 6-7 yılını doldurmuş bir oyuncunun kadrodan bu şekilde dışarı bırakılmasını doğru bulmuyorum" ifadelerini kullandı.

"Bu şekilde bitmemeli"

Podolski, "Mesut Özil kalitesini sahada gösterdi. Arkadaşlarına ve kulübe karşı asla olumsuz değildi. Bu durum üzücü. Çünkü böyle bir durumda herkes kaybediyor. Bu şekilde bitmemeli. Bir kulüp olarak Arsenal son aylarda bu duruma olumlu bakamadı" dedi.

Mesut Özil'in sözleşmesi ne zaman bitecek?

Mesut Özil'in Arsenal kariyerinin sona erdiği çok net bir şekilde açık. Özil'in 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla da sözleşmesi sona erecek.

Arteta, Mesut Özil için ne demişti? 

Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta, Mesut Özil ile ilgili aldığı kadro dışı kararından sonra vicdanen rahat olduğunu açıkladı. Arteta, "Benim işim her oyuncudan en iyi sonucu almak. Takıma performansıyla katkı vermesini sağlamak. Mesut Özil konusunda vicdanen rahatım" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'in kazancı tartışma konusu

Öte yandan Mesut Özil'in Arsenal'den kazandığı para da tartışma konusu. Ada basını, yıldız futbolcunun kazandığı ücreti detaylıca masaya yatırdı.

Yıllık kazancı      :  18 milyon Pound
Aylık kazancı      :  1.5 milyon Pound
Haftalık kazancı  :  350 bin Pound
Günlük kazancı   :  50 bin Pound
Saatlik kazancı    :  2 bin 83 Pound

Senin için hazırladığımız haberler