Podolski'den Mesut'a mesaj: "90 değil, 60 dakika oynuyoruz"

20.01.2021 - 15:48 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 15:52

Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Lukas Podolski, Arsenal'den ve Almanya Milli Takımı'ndan eski takım arkadaşı Mesut Özil'in transferi hakkında konuştu. Ayrıca Podolski, Süper Lig ile ilgili dikkat çeken eleştiriler yaptı. İşte detaylar...

Podolski'den Mesut'a mesaj: "90 değil, 60 dakika oynuyoruz"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olmasını değerlendirdi. Bir dönem Özil ile birlikte oynadıkları Arsenal'i eleştiren Podolski, Mesut Özil'e ise destek verdi. Detaylar haberimizde...

Podolski, Mesut Özil'in transferini yorumladı

Mesut Özil'in kadro dışı kaldığı dönemlerde yaptığı açıklamalarla hem Alman hem de İngiliz basınında manşetlerde yer alan Lukas Podolski, bu kez Mesut'un transferini yorumladı.

"Arsenal kariyerinin böyle bitmesi bir utanç"

"Mesut Özil'e Arsenal haksızlık yapıyor" diyerek önceki dönemlerde destek veren Poldi, "Mesut'un Arsenal kariyerinin böyle bitmesi bir utanç. Onun oynamasına izin vermediler. Şimdi Mesut sevdiği işi tekrar yapacak ve futbol oynayacak" açıklamasını paylaştı.

"Mesut Özil, Süper Lig ve Fenerbahçe'yi yukarıya taşıyacak"

Alman basınına konuşan Podolski, Özil sayesinde Süper Lig'in kalitesinin ve Fenerbahçe'nin imajının da yükseleceği fikrinde. Podolski, "Mesut'un bizimle aynı ligde yer alacak olmasından çok mutluyum. Ligin kalitesini yükseltecek bir oyuncu. 32 yaş, üst düzey futbol oynamak için yeterli bir yaştır. Türkiye'de başkanlar taraftarları mutlu etmek için yıldız isimler transfer eder Mesut ise hem sportif hem de imaj açısından yeni takımı Fenerbahçe'yi yukarıya taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

"90 dakika değil, 60 dakika oynuyoruz"

Bu arada Lukas Podolski, Türkiye'deki hakem yönetimini eleştirdi. Podolski, "Türkiye'de maçlarda çok fazla faul oluyor ve kararlar sürekli tartışılıyor. Hakemler oyunu sürekli bölüyor. Bu yüzden çok az futbol oynanıyor. 90 dakika içinde neredeyse 60 dakika futbol oynanıyor" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler