Podolski'den sert mesaj: "Karanlık odadan yönetiyorlar"

06.06.2021 - 11:00 | Son Güncellenme: 06.06.2021 - 11:07

Süper Lig ekibi Antalyaspor'dan ayrılan Lukas Podolski ülkesinin basınına açıklama yaptı. Podolski, futbol oynamaya devam edecek mi? İşte açıklamaları...

Podolski'den sert mesaj: "Karanlık odadan yönetiyorlar"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Son olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da forma giyen Lukas Podolski’nin açıklamaları Alman basınında manşet olmaya devam ediyor. Podolski, eski kulübü Köln ile ilgili çarpıcı ifadelere imza attı. Detaylar haberde… 

Eski kulübü için endişeli

Köln, Bundesliga’da gelecek sezon yoluna devam edecek. Eski kulübüyle ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam Podolski, Köln’ün geleceğiyle ilgili duyduğu endişeleri anlattı. 

“Mali açıdan yıkım olurdu”

Kölner Stadt-Anzeiger gazetesine konuşan Podolski, “Köln eğer küme düşseydi özellikle mali açıdan bunun etkileri çok büyük olurdu. Kulübün zaten böyle bir durumdan çabuk kurtulabileceğini sanmıyorum. Altyapıda yeniden bir yapılanma şart” ifadelerini kullandı. 

“Kulübü karanlık bir odadan yönetiyorlar”

Mevcut yönetime de eleştiride bulunan Podolski, “Dürüst olmak gerekirse teknik direktör Horst Held büyük bir fark yaratamamıştı. Yönetim sanki karanlık bir odada oturuyor ve kulübü oradan yönetmeye çalışıyor gibi. Eğer gerekli önlemler alınmazsa Köln yokuş aşağı gidebilir. Köln’ün ligde kalmayı sahada biralarla kutlamasını abartılı buluyorum” dedi. 

Podolski futbolu bırakıyor mu?

Bu arada Lukas Podolski, kariyeri ve geleceği hakkında da mesajlar verdi. Podolski, 1-2 yıl daha futbol oynamayı düşünüyor. Podolski, Antalyaspor’da ilk sezonunda 11 maçta 2 gol 3 asist üretirken, geride bıraktığımız sezonda ise 36 maçta 5 gol 2 asistlik katkı vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler