Podolski'den transfer yorumu! O takımı işaret etti!

10.11.2017 - 17:15 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 17:15

Podolski'den transfer yorumu! O takımı işaret etti!

AJANSSPOR DIŞ HABER - Futbol kariyerine Japonya’nın Vissel Kobe ekibinde devam eden Alman golcü Lukas Podolski’den dikkat çeken bir açıklama geldi.

Podolski, Globe Esporte’de yer alan röportajında geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Poldi, Brezilya’da futbol oynayamayı düşünüyor musun sorusuna, ”Elbette olasılık var. Asla bir şey için olumsuz cevap vermedim. Futbolda neler olacağını asla bilemezsiniz. Herkes Brezilya’yı sevdiğimi biliyor. Ayrıca Flamengo’yu ve taraftarlarının sevgisini seviyorum” dedi.

Brezilya’da olduğu zamanlarda çok keyifli vakit geçirdiğini anlatan Alman golcü, “Vissel Kobe ile 2 yıllık sözleşmem var. Ama daha sonra da futbol oynamak isterim. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Lukas Podolski’ye Almanya’nın Brezilya’yı 7-1 yendiği 2014 Dünya Kupası yarı final maçı da hatırlatıldı. O maçla ilgili hisleri sorulan tecrübeli futbolcu, ”Maç esnasında hiçbir şey hissetmedim. Maçtan sonra ise tabii ki hissettim. Stadyumda birçok kişi ağlıyordu ve Brezilyalı futbolcular hayal kırıklığına uğramıştı. İnsanlar, Alman futbolcuların makine olduğunu düşünüyor olabilir. Ama biz Brezilyalıları da tebrik etmeye gittik. Futbolda böyle şeyler var. Bizim de kazanmaya ihtiyacımız vardı” şeklinde konuştu.

Bir dönem Galatasaray formasını da terleten Podolski, 2018 Dünya Kupası’nın resmi maç topu Telstar 18 hakkında de değerlendirmelerde bulundu. Podolski, ”Evet yeni bir tasarım. Yeni desenler var. Bu topun nasıl olduğunu zamanı geldiğinde göreceğiz. Sevdiğim renkler siyah ve beyaz topun üstünde var.  Dünya Kupası sırasında göreceğiz” yorumunda bulundu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler