Podolski'den veda sözleri!

21.03.2017 - 15:38 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 15:38

AJANSSPOR - Almanya Milli Takımı formasını, İngiltere ile yapılacak hazırlık maçında 130. ve son kez giyecek olan Galatasaray'ın yıldızı Lukas  Podolski, veda maçı öncesinde, teknik direktör Joachim Löw  ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi.

Almanya formasını son kez giyecek olan Podolski, 13 yıllık milli takım kariyerinde 2006 Dünya Kupası'nın unutamadığı anlardan biri olduğunu söylese de, "Yine de özel bir an seçmek istemiyorum çünkü diğer hatıralara haksızlık olur" ifadesini kullandı.

Podolski, "Zaman geçti, oğlum şu anda 8 yaşında. Güzel 13 yıldı, bundan dolayı gururluyum. Rudi Völler ile milli takıma başladım, aynı zaan Jürgen Klinsmann ve Löw.  Bu teknik direktörlerle ve yıllarca Löw ile çalıştığım için gururluyum " dedi.  

Tecrübeli oyuncu Japonya macerasıyla ilgili olarak ise, "Japonya beni Haziran'dan itibaren ilgilendirmeye başlayacak, ondan önce veda maçıma ve Galatasaray'a odaklandım"  diye görüş bildirdi.

Teknik direktör Löw de Podolski hakkında, "Lukas ve ben uzun bir yoldan gittik; birçok zorluğu, birçok hayal kırıklığını ve aynı zamanda 2014 Dünya Kupası'nı kazanarak büyük bir sevinci tecrübe ettik. Veda maçı güzel ama üzücü olacak. Biraz üzgünüm,  Lukas Podolski,  Almanya'nın yetiştirdiği en büyük futbolculardan biri" dedi.

Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler