Almanlar, Podolski'nin korona günlerini yazdı!

12.04.2020 - 19:25 | Son Güncellenme: 12.04.2020 - 19:26

Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski, Türk örf ve adetlerine uygun davranışları sebebiyle sempati topladı. Podolski'nin koronavirüs sebebiyle verilen arayı nasıl geçirdiği ise ülkesi Almanya'da haber oldu.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Lukas Podolski, koronavirüs sebebiyle liglere verilen zorunlu arada çalışmalarına devam ediyor. Alman futbolcunun COVID-19 sebebiyle lige verilen arada yaptıkları ülkesinin basınında da yer buldu. Podolski, Antalya'da neler yapıyor? İşte yanıtı...

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Alman basını, Türkiye'de hükümetin korona krizi sonrasında getirdiği kısıtlamalara dikkat çekti. Bu kararın, insanların günlük yaşantılarını kısıtlayan ancak; Podolski'nin Antalya'daki yaşamını temelden değiştirmeyen bir karar olduğuna vurgu yapıldı.

Podolski'nin yaşamı biraz farklı

Ocak ayının sonlarına doğru Antalyaspor'a katılan ve 6 maçta 2 gol atan Podolski'nin günlük yaşamı birkaç hafta öncesinden biraz farklı.

Podolski, koronavirüs günlerini nasıl geçiriyor?

Podolski, bu dönemde zamanını bireysel eğitimlere, konsol oyunlarına, özel havuzuna ve çocuklarının ödevlerine adadı. Matematik ve İngilizce, Podolski'nin çocuklarının çözmesi gereken problem olarak görünüyor.

Havuz başında vakit geçiriyor

Öte yandan Podolski, havuz başında zaman zaman dart oyunu oynuyor. Podolski, zorunlu olarak sokağa çıktığında ise Türkiye'den biri olduğunu sempatik tavırlarıyla gösteriyor.

Senin için hazırladığımız haberler