Pohjanpalo hat-trick yaptı, Union Berlin 3 puanı kaptı

24.04.2021 - 18:46 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 19:09

Son dakika haberleri... Almanya Bundesliga'da Union Berlin, sahasında Werder Bremen'i Pohjanpalo'nun 3 golüyle mağlup etti. İşte detaylar...

Pohjanpalo hat-trick yaptı, Union Berlin 3 puanı kaptı

AJANSSPOR - HABER

Bundesliga'nın bitimine 4 maç kala, sezonun formda ekiplerinden Union Berlin sahasında, ateş hattında yer alan Werder Bremen'i ağırladı. Bremen'i Joel Pohjanpalo'nun 3 golüyle alt eden Berlin, 2 yıl önce yükseldiği Bundesliga'da, Avrupa Ligi biletine bir adım daha yaklaştı. Werder Bremen ise, 30 puanda kalarak küme hattının açık hedefi oldu. 

"Ne varsa İskandinav'da var..."

Sezon başında Bayer Leverkusen'den satın alma opsiyonuyla kiralanan Finlandiya'lı Joel Pohjanpalo, şimdiye kadar çıktığı 18 maçta 8 gollük performansla oynadı. Sakatlıkları nedeniyle tam 12 maç kaçıran Pohjanpalo, Max Kruse ile birlikte takımının en skorer oyuncularından biri konumunda.

 

Öte yandan, Union Berlin'in 3 gollük galibiyetinde goller 50', 53' ve 67. dakikalarda Pohjanpalo'dan gelirken; misafir ekibin tek golünü Gebre Selassie 82. dakikada kafa golüyle kaydetti. Bu sonuçla birlikte Union Berlin 47 puanla 7. sıraya yükseldi. Bremen ise 30 puanla 14. sıraya çakıldı.

Senin için hazırladığımız haberler