Polonya'da İngiltere maçı öncesi 2 futbolcu daha pozitif!

30.03.2021 - 14:53 | Son Güncellenme: 30.03.2021 - 14:56

Polonya Milli Takımı'nda son yapılan koronavirüs test sonuçları belli oldu. İngiltere maçı öncesinde vaka sayısında artış yaşandı. Polonya'da vaka sayısı kaça yükseldi? İşte detaylar...

Polonya'da İngiltere maçı öncesi 2 futbolcu daha pozitif!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Dünya Kupası Elemeleri'nde İngiltere ile karşı karşıya gelecek olan Polonya'da koronavirüs test sonuçları belli oldu. Polonya'da, 31 Mart Çarşamba (yarın) oynanacak maç öncesinde 2 futbolcunun Covid-19 test sonucu pozitif çıktı.

Polonya'da 2 futbolcunun daha testi pozitif çıktı

Polonya Futbol Federasyonu'ndan bugün yapılan açıklamaya göre; 2 futbolcunun daha testi pozitif çıktı. Böylece Polonya'da vaka sayısı 4 oldu. 

Resmi açıklama yapıldı

Söz konusu testin sonuçları hakkında konuşan Polonya Futbol Fedarasyonu Sözcüsü Jakup Kwiatkowski, "Milli Takım daha fazla koronavirüs testi yaptı. Ne yazık ki Grzegorz Krychowiak ve Kamil Piatkowski'nin testi pozitif çıktı" ifadelerini kullandı.

Geçen hafta pozitif çıkan futbolcular

Öte yandan Polonya'da orta saha oyuncularından Mateusz Klich ve yedek kaleci Lukasz Skorupski'nin de geçen hafta test sonuçları pozitif çıkmıştı.

İngiltere ve Polonya elemelerde şu ana kadar ne yaptı?

İki takım arasındaki maç yarın Wembley Stadı'nda oynanacak. İlk maçında Macaristan ile 3-3 berabere kalan Polonya, son maçta ise Andorra'yı yenmişti. İngiltere ise San Marino'yu 5-0 ve Arnavutluk'u 2-0 yenerek 2'de 2 yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler