Popescu'dan Morutan ve Cicaldau'ya eleştiri

20.03.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 16:41

Galatasaray efsanelerinden Popescu sarı kırmızılı takıma sezon başında gelen ve tartışılan isimlerden Rumen oyuncular Morutan ve Cicaldau için eleştiri yaptı

Popescu'dan Morutan ve Cicaldau'ya eleştiri

Galatasaray'ın Rumen futbolcuları Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan beklenen performansı gösteremediler ve en çok tartışılan isimlerden oldular.

Potansiyellerinin çok uzağındalar

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın, Barcelona'yla oynadığı maçı Nef Stadı'nda takip eden Popescu, Rumen basınına açıklamalarda bulundu. Popescu "Cicaldau, Morutan'a oranla daha fazla şans buluyor ama bence o da gerçek potansiyelinin çok uzağında. Kulüpten bazı isimlerle görüştüm. Onlardan beklentinin çok daha yüksek olduğunu söylediler. Açıkçası ikisi de şu anda iyi değil. Tarihin en kötü dönemlerinden birine denk gelmeleri de başka bir şanssızlık" dedi.

İlgini Çekebilir
Metro İstanbul Galatasaray Barcelona maçı ile rekor kırdı!
Habere Git

Daha sıkı çalışmalılar

Popescu, "Galatasaray, ligde hiç olmadığı kadar kötü. Böyle durumlarda yabancılardan daha fazlası beklenir. Çünkü yabancı yıldızların, takımları zor dönemlerden çıkarmaları gerekir. Bence ikisi de takımda kalmalı ama kendilerini kesinlikle geliştirmeliler. Daha sıkı çalışmalılar. Hem Barcelona hem Galatasaray forması giydiğim için maç öncesi kalbim yüzde 50-50 ortadan bölünmüştü. Ama atmosferi görünce biraz daha Galatasaray'ı desteklediğimi söylemeliyim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler