Popovich LeBron'u ikna etmeye çalışacak!

11.06.2018 - 14:47 | Son Güncellenme: 11.06.2018 - 14:47

Cleveland Cavaliers'ın yıldız ismi LeBron James, 1 Temmuz itibariyle serbest oyuncu olacak. James'in Cleveland dışında 6 ekiple daha görüşme halinde olduğu söyleniyor.

Los Angeles Lakers, Houston Rockets, Philadelphia 76ers, Miami Heat ile temas halinde olduğu uzun zamandır konuşuluyor. Son çıkan haberlere göre ise James, son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşamış olan Golden State Warriors ve Doğu Konferansı finalinde karşılaştıkları ve eski takım arkadaşı Kyrie Irving'in bulunduğu Boston Celtics ile de görüşecek. 

NY Times'tan Marc Stein'ın haberine göre San Antonio Spurs koçu Gregg Popovich, James'i San Antonio'da istiyor ve offseasonda onu takıma dahil etmek için çalışacak. 

San Antonio Spurs'te uzun zamandır sakat olan Kawhi Leonard'ın takımda kalıp kalmayacağı belirsiz. Çoğu kaynak, Leonard'ın takımdan uzaklaştığını belirtiyor. Play-off'ta da Leonard takım ile maçlarda da bulunmadı ve Los Angeles'ta rehabilitasyon sürecine devam etti. Leonard'ın yokluğunda zor bir sezon geçiren Spurs, sezonu 47 galibiyet ile 7. sırada tamamlamıştı ve çeyrek finalde Golden State Warriors'a elenerek play-off'a veda ettiler. (Sportando)

Senin için hazırladığımız haberler