Portekiz basını: "Alex Teixeira tam isabet"

30.08.2021 - 11:28 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 12:46

Beşiktaş forması giyen Alex Teixeira'nın ligde ilk golünü atması Portekiz ve Hollanda basınında da yankı buldu. Teixeira için ne dediler? İşte yanıtı ve detaylar...

Portekiz basını: "Alex Teixeira tam isabet"

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile karşılaştı ve rakibini 1-0 yendi. Siyah-beyazlıların tek golünü Alex Teixeira kaydetti. Brezilyalı futbolcunun attığı gol Portekiz ve Hollanda basınında da yer aldı. 

Alex Teixeira tam isabet

Hollanda'dan Voetbolzone'un haberinde, Alex Teixeira'nın attığı golle Beşiktaş'ın kazandığı hatırlatıldı. Ayrıca haberde Teixeira'nın isabetli bir transfer olduğu ifade edildi. 

Beşiktaş 10 kişi bile kazandı

Portekiz basınındaki haberlerde ise "Beşiktaş 10 kişi bile kazandı" başlığı öne çıktı. Renasçença'nın haberinde, "Sporting Lizbon'un rakiplerinden Beşiktaş Teixeira'nın golüyle güldü. Salih Uçan kırmızı kart gördü ama Beşiktaş 10 kişi de kazandı" ifadeleri dikkati çekti.

İlk golünü attı 

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Alex Teixeira, 2 maçta 73 dakika forma giydi ve 1 gol attı. Bu arada, İtalya'dan Tuttomercato geride bıraktığımız günlerde Beşiktaş ile ilgili bir analiz yayınlarken, söz konusu analizde, "Batshuayi ve Alex Teixeira Beşiktaş'a seviye atlatacak" ifadelerine yer vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler