Portekiz basınından flaş Miguel Crespo iddiası! Ülkesine dönebilir...

Özgür Koç
30.05.2024 - 15:01 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 15:09

Fenerbahçe'nin ara transferde LaLiga ekibi Rayo Vallecano'ya kiraladığı Portekizli orta sana Miguel Crespo hakkında ülke basınından flaş bir iddia geldi. İşte detaylar...

Portekiz basınından flaş Miguel Crespo iddiası! Ülkesine dönebilir...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Rayo Vallecano'ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Miguel Crespo'da belirsizlik sürüyor.

Vallecano devam etmek istiyor ama...

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Rayo Vallecano'nun Miguel Crespo ile devam etmek istediği ancak oyuncunun yüksek maaşının transfere engel olduğu belirtilmişti.

Portekiz'den transfer iddiası

Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Crespo için Portekiz basınından sürpriz bir haber geçildi.

Sporting, Crespo'yu istiyor

NTV Spor'un derlediği habere göre; Portekiz liginde bu sezon şampiyon olan Sporting'in Miguel Crespo'yu istediği öne sürüldü. Portekizli orta saha oyuncusunun, teknik direktör Ruben Amorim'in listesinde olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe, 20 milyon Euro istemişti

Miguel Crespo'nun daha önce de Sporting tarafından izlendiği ancak Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon euroluk talebi sebebiyle transferin gerçekleşmediği hatırlatıldı.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Rayo Vallecano ile LaLiga'da 15 maça çıktı.

Sarı-Lacivertliler, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler