Portekiz Futbol Federasyonu, Cristiano Ronaldo İddialarını Yalanladı!

İsa Kethüda
08.12.2022 - 13:32 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 13:54

Son dakika haberleri... Portekiz Futbol Federasyonu, Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılma tehdidinde bulunduğu yönündeki iddialar ilgili açıklama yaptı.

Portekiz Futbol Federasyonu, Cristiano Ronaldo İddialarını Yalanladı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası son 16 turu mücadelesinde İsviçre'yi 6-1 yenip çeyrek finale kaldığı maça yedek olarak başlayan Cristiano Ronaldo'nun ilk 11'de oynamadığı için bavullarını toplayıp Katar'ı terk etme kararı aldığı iddia edilmişti.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Ronaldo açıklaması

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Portekiz Futbol Federasyonu, Cristiano Ronaldo’nun takımdan ayrılma tehdidinde bulunduğu yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı.

İlgini Çekebilir
Resmi açıklama: Cristiano Ronaldo, Galatasaray'da oynamak ister
Habere Git

Bilindiği üzere, Portekiz Milli Takım Teknik Direktörü Fernando Santos da, İsviçre karşısında maça yedek olarak başlayan ve ikinci yarı oyuna dahil olan Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
Yunus Akgün'ün kaç hafta sahalardan uzak kalacağı belli oldu
Habere Git

Santos: "Ronaldo yedek kalmayı sorun etmedi"

Tecrübeli teknik adam, "Bu bir tercih ve Cristiano Ronaldo bu takımın kaptanı, bunu da herkese gösterdi. O yedek kaldığı ile ilgili hiçbir sorun yaratmadı. Bu durumu maçtan önce konuştuk. Kararımla ilgili bir sorunu yoktu. Cristiano sadece bir örnek" dedi. 

Ronaldo'nun sevgilisinden Santos'a gönderme

Portekizli yıldızın sevgilisi Georgina Rodriguez ise, sosyal medya hesabı üzerinden teknik direktör Fernando Santos'a göndermede bulundu.

"Dünyanın en iyi oyuncusuyla oynayamamamız ne kadar acı"

Instagram'dan bir açıklama yapan Rodriguez, "Tebrikler Portekiz. 11 oyuncu milli marşı söylerken tüm gözler senin üstündeydi. Dünyanın en iyi futbolcusunu 90 dakika izleme keyfini yaşayamamak üzücü... Umarım tanrı ve sevgili dostun Fernando ile el ele verip bizi bir gece daha mutlu edersiniz" dedi. 

Bilindiği üzere, Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Portekizli yıldızın ismi Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Nassr ile anılmıştı. Süper Lig ekibi Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Nihat Kırmızı da, geçtiğimiza günlerde Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Erken konuşmak transfere zarar verebilir. Ronaldo transferi çok zor.  Bence şartlar oluşursa Ronaldo da Körfez ülkelerinden birinde oynamaktansa Galatasaray'da oynamayı ister" ifadelerini kullanmıştı. İlgili haberi okumak için tıkla.

İlgini Çekebilir
Ceyhun Kazancı'dan transfer itirafı! Feghouli, Ziyech, Caner...
Habere Git

Portekiz'in rakibi Fas

Öte yandan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselen Portekiz, Fas'ın rakibi oldu

Fas-Portekiz maçı ne zaman?

Fas ile Portekiz arasındaki karşılaşma 10 Aralık Cumartesi günü oynanacak. Saat 18.00'de başlayacak maçı TRT 1 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un listesindeydi! Kulübüne rest çekti...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler