Portekiz Futbol Federasyonu, Türk hakemleri transfer etmek istiyor

Aleyna Gürgen
13.12.2023 - 19:19 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 19:44

Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırması sonrası Portekiz Futbol Federasyonu, ülkedeki lig maçlarına Türk hakemleri transfer etmeye hazırlanıyor.

Portekiz Futbol Federasyonu, Türk hakemleri transfer etmek istiyor

Geçtiğimiz günlerde Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğradı. Yaşananların ardındansa Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Türk hakemlere çağrı geldi. 

İlgini Çekebilir
Faruk Koca'nın yumruk attığı Halil Umut Meler'in son hali! Kemiğinde...
Habere Git

Portekiz'den TFF'ye mektup

Halil Umut Meler'in saldırıya uğramasının ardından Portekiz Futbol Federasyonu, Portekiz'deki lig maçlarına Türk hakemlerin atanmasının mümkün olduğunu belirtti. Portekiz tarafı konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu'na da bir mektup gönderdi. Mektupta "Yaşanan hakem saldırısı sonrası Türk hakemlere destek olmak ve rekabetin korunmasını sağlamak amacıyla Türk hakemlerini Portekiz'de görevlendirmeye hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Birlikte hakemliği güçlendirmek ve korumak, sporla ilgilenen herkes için güvenli ve adil bir ortam sağlamak için çalışabiliriz. Hepimiz hakemlerin güvenliği konusunda endişelenmeliyiz. Adil rekabette hayati bir rol oynayan hakemleri korumamız gerekir." ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Halil Umut Meler hakemliği bıraktı mı?
Habere Git

Meler sahada saldırıya uğradı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler daha sonrasında defalarca tekmelendi. Meler'in saldırıdan sonraki hali ise gündem oldu. Orta hakemin yumruk yediği sol gözünün morarıp şiştiği görüldü. 

İlgini Çekebilir
MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca istifa etti
Habere Git

Koca görevinden istifa etti

Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca'dan istifa kararı geldi. Koca, MKE Ankaragücü'ndeki başkanlık görevinden istifa etti. 

İlgini Çekebilir
AK Parti'den açıklama! Faruk Koca ihraç ediliyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler