Portekiz kanalı CMTV: Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus

Feride Kara
09.05.2022 - 20:32 | Son Güncellenme: 10.05.2022 - 08:22

Fenerbahçe'nin bir süredir teknik direktörlük konusunda gündemini meşgul eden Jorge Jesus için Portekiz kanalı CMTV Fenerbahçe'nin yeni hocası duyurusu yaptı

Portekiz kanalı CMTV: Fenerbahçe'nin yeni hocası Jorge Jesus

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeni sezona yeni bir hoca ile başlamak isterken ünlü teknik adam Jorge Jesus'u gündemine almıştı. 

 Jorge Jesus Fenerbahçe'nin yeni hocası

Taraftarların da heyecanla beklediği Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ilgili olarak önemli bir gelişme yaşandı. Portekiz kanalı CMTV yaptığı programda Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Jesus olduğunu açıkladı. CMTV daha öncede ikinci kez Vitor Pereira'nın Fenerbahçe'ye geleceğini ilk duyuran kanallardan biri olarak dikkat çekmişti. 

Fenerbahçe, Portekiz'e dönmemi bekliyor

67 yaşındaki Jorge Jesus Fenerbahçe ile anlaşma konusunda konuşurken ülkesine döndüğünde durumun netlik kazanacağını belirtti. Fenerbahçe'nin kendisini beklediğini aktaran Jesus, "Portekiz'e döndüğümde hayatımla ilgili ne yapacağım konusunda konuşmaya başlayacağım. Fenerbahçe de Portekiz'e dönmemi bekliyor. Ne olacağını bilmiyorum ama kararlar almaya başlamam gerekecek" ifadelerini kullandı. 

Jorge Jesus, Fenerbahçe kararını ne zaman verecek? Belli oldu

Öte yandan Portekiz basınından Pedro Sepulveda, Fenerbahçe ve Jorge Jesus arasındaki görüşmenin bugün Lisbon'da gerçekleştiğini ifade etti. Bu görüşme sonrasından Jorge Jesus, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkını elde ettiği takdirde nihai kararını vereceğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler