Portekiz'de 4-1 manşetleri: "Coates Boğaz'ı ehlileştirdi"

20.10.2021 - 10:40 | Son Güncellenme: 20.10.2021 - 11:09

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup oldu. Portekiz basını, maça geniş yer verdi. İşte Portekiz'de atılan bazı dikkat çekici başlıklar...

Portekiz'de 4-1 manşetleri: "Coates Boğaz'ı ehlileştirdi"

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş sahasında oynadığı Sporting Lizbon karşılaşmasını 4-1 kaybetti. Lizbon ekibi ilk 3 puanını alırken, siyah-beyazlılar ise henüz puanla tanışamadı. Bu maç Portekiz basınında da geniş yankı buldu.

"Coates Boğaz'ı ehlileştirdi"

O Jogo'da yer alan haberde 4-1'lik maç için, "Coates Boğaz'ı ehlileştirdi" başlığı kullanıldı. Ayrıca söz konusu maçta Sporting'in Beşiktaş'ı bozguna uğrattığı ifade edildi. 

"Fark kaçınılmaz oldu"

A Bola'da ise maçla ilgili tüm detaylara yer verildi ve Sporting Lizbon'un Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetini aldığına dikkat çekildi. Haberde, Beşiktaş'ın dezavantajlı skora yanıt vermek için uğraştığı ancak; farkın kaçınılmaz olduğu belirtildi. 

"Amorim'in takımı Türkleri devirdi"

Öte yandan Cmjornal'de yer alan haberde, Portekiz ekibinin İstanbul'da büyük bir zafer elde ettiği vurgulandı. Haberde, "Amorim'in takımı Türkleri devirdi ve Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti" denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler