Portekiz'de Anthony Lopes'in Yerine Jose Sa

İsa Kethüda
22.03.2022 - 13:52 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 08:21

Son dakika haberleri... Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Portekiz'de kaleci Anthony Lopes kadrodan çıkarıldı. İşte detaylar.

 Portekiz'de Anthony Lopes'in Yerine Jose Sa

Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’na katılacak son takımların belli olacağı Avrupa Elemeleri Play-Off yarı finalinde Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak olan Portekiz'de kaleci Anthony Lopes'in yerine Wolverhampton kalecisi Jose Sa kadroya dahil edildi.

Teknik direktör Fernando Santos, FPF Sağlık ve Performans Birimi tarafından verilen rapor doğrultusunda kaleci Anthony Lopes'i kadrodan çıkartırken, yerine Jose Sa'yı milli takıma davet etti.

Kadrodan çıkarılan 3. oyuncu oldu

Bilindiği üzere, dün de sakatlığı nedeniyle Ruben Neves'in yerine Vitinha ve koronavirüs testi pozitif çıkan Pepe'nin yerine kadroya Tiago Djalo dahil edilmişti. Ayrıca, João Cancelo ve Renato Sanches de maçta forma giyemeycek.

Portekiz-Türkiye maçı ne zaman?

Portekiz ile Türkiye arasındaki 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı final karşılaşması 24 Mart Perşembe günü oynanacak. Saat 22.45'te başlayacak maçı TRT 1 canlı olarak yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler