Portekiz'de ilginç Luis Nani gündemi! "Benden çalındı" dedi, imzalaması için verilen formaya el koydu

21.10.2024 - 13:02 | Son Güncellenme: 21.10.2024 - 13:15

Kariyerinde Fenerbahçe ve Adana Demirspor formaları da giyen Portekizli futbolcu Luis Nani ülkesinde ilginç bir olayla gündem oldu. İşte detaylar...

Portekiz'de ilginç Luis Nani gündemi! "Benden çalındı" dedi, imzalaması için verilen formaya el koydu

Kariyerini Portekiz 1. Lig takımı Estrela de Amadora kulübünde sürdüren 37 yaşındaki futbolcu Luis Nani bu kez saha dışındaya yaşadığı bir olayla konuşuluyor.

Taraftarın verdiği formaya el koydu "Benden çalındı" dedi

Tecrübeli futbolcu perşembe günü takımının antrenmanı sonrasında bir taraftarın imzalatmak için verdiği formaya el koydu. Luis Nani taraftarın imzalatmak için verdiği formayı sakladığını itiraf etti. Ancak bu formanın daha önce kendisinden çalındığını ifade etti.

Nani, formanın kendisi için manevi bir değeri olduğunu söyledi. Portekizli yıldız, 2016'da Galler'i 2-0 yendikleri yarı finalde bu formayı giydiğini ve karşılaşmada bu forma ile bir gol attığını belirtti.

Kamera görüntümeri ortaya çıktı

Olay, medya kuruluşlarının sosyal medyada paylaştığı videoda görüntülendi. Arabasının direksiyonunda oturan Nani, bir anda taraftarın kendisine verdiği formayı arabanın camından yolcu koltuğuna koyuyor ve şöyle diyor: "Formalar evimden çalındı."


Taraftar parayla satın aldığını söyledi

Luis Nani'nin formasına el koyduğu taraftar ise arkasında Nani'nin adının yazılı olduğu formayı internetten 158 euro karşılığında satın aldığı belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler