Portekiz'de manşetler Vitor Pereira: "Fenerbahçe'ye dokundu"

27.09.2021 - 10:53 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 13:07

Süper Lig'de Fenerbahçe Hatayspor'u 2-1 yenerek maç fazlasıyla lider oldu. Portekiz basını, Vitor Pereira ve Fenerbahçe'yi manşetlerine taşıdı. İşte detaylar...

Portekiz'de manşetler Vitor Pereira: "Fenerbahçe'ye dokundu"

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-1 yendi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertlilerin liderlik koltuğuna oturması, Portekiz basınında da geniş yer buldu. Detaylar haberde...

"Fenerbahçe Pereira ile yükselişe geçti"

Portekiz'den A Bola, Fenerbahçe'nin teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte yeniden yükselişe geçtiğini yazdı ve maçla ilgili detayları paylaştı. Haberde, "Vitor Pereira, Türkiye Ligi'nin lideri" yorumunu yaptı. 

"Pereira rakiplerini bekliyor"

Öte yandan O Jogo da sarı-lacivertlilerin ezeli rakiplerinin önünde olduğunu haberleştirdi. Haberde, "Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde zirveye çıktı. Pereira kazandı ve rakiplerini bekliyor" denildi. 

"Dokunuşlar yaptı"

Bu arada Record ise Vitor Pereira'nın takıma dokunuşlar yaptığını ve sarı-lacivertlilerin Süper Lig'de zirveye oturduğunu belirtti. Haberde, 14 puanlı Trabzonspor'un Alanyaspor ile oynadığı maçta kazanamaması halinde Fenerbahçe'nin haftayı lider kapatacağı da ifade edildi. 

Fenerbahçe'nin bu sezonki performansı 

Portekizli teknik adam Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 10 gol atan sarı-lacivertliler kalesinde ise 5 gol gördü. Kanarya, 16 puanla Süper Lig'de zirvede yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler