Portekiz'den Aboubakar ve meşale yorumu!

28.09.2020 - 14:04 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 14:10

Portekiz'in günlük spor gazetesi A Bola, Aboubakar'ın ilk maçını ve Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki ilginç görüntüyü haber yaptı. Ne dediler? İşte yanıtı...

Portekiz'den Aboubakar ve meşale yorumu!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Vincent Aboubakar, Porto ile sözleşmesini feshetti ve Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Portekiz basını, Aboubakar'ın ilk maçında ağır bir yenilgi aldığını haberleştirdi. Ayrıca, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maç da yine Portekiz basınının gündeminde. İşte detaylar...

Aboubakar'ın ilk maçtaki yenilgisi

Portekiz'den A Bola, Porto'dan ayrılan Aboubakar'ın Beşiktaş'a transfer olduğunu ve ilk maçında 4-1'lik şok bir yenilgiyle karşılaştığını okuyucularına duyurdu. Haberde, 'Kamerunlu forvet Aboubakar, Beşiktaş 1-0 gerideyken sahaya çıktı. İkinci yarıda Konyaspor 3 gol adaha attı. Beşiktaş'ın tek golü ise Gökhan Töre'den geldi' ifadelerine yer verildi. 

Derbi maça da değindiler

Ayrıca Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nden elenmenin ardından böyle bir yenilgi aldığı hatırlatıldı. A Bola, Galatasaray - Fenerbahçe derbisine de yine yer verdi.

"Derbi kesintiye uğradı"

Haberde, "İstanbul'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında golsüz bir derbi günüydü. Tribünlerde seyirci olmadan oynanmasına rağmen, stadyum dışından taraftarlar sahaya meşale attı, derbi kesintiye uğradı" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler