Fenerbahçe Rahatladı... Jorge Jesus Portekiz'e Gitmiyor!

Akın Ungan
07.01.2023 - 17:36 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 18:00

Portekiz Milli Takımı'nda Fernando Santos'un ayrılmasıyla aday hocalar arasında Fenerbahçeli Jorge Jesus da vardı. Roberto Martinez, anlaşma sağladı.

Fenerbahçe Rahatladı... Jorge Jesus Portekiz'e Gitmiyor!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performans ile beğeni kazanan Fenerbahçe, teknik direkörü Jorge Jesus'un farklı takımlarla isminin anılmasıyla dikkat çekmişti. Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın ardından Brezilya ve Portekiz'in teknik direktörleri görevlerinden ayrıldı. Jesus'un ismi, iki milli takımın da aday hocaları arasında yer aldı.

Brezilya'dan teklif yok

Henüz iki takımın da teknik direktörleri belli değil. Brezilya Milli Takımı'nın şimdiye kadar hiç yabancı hocayla çalışmamış olması ve Fenerbahçe cephesinden yapılan açıklamalar Jesus'a Brezilya'dan herhangi bir teklifin gelmediğini doğruluyor. Sarı-Lacivertliler ile sezon sonuna kadar kontratı bulunan Jesus'un sözleşmesinin bitmesiyle tekrar masaya oturacağı kaydedildi.

Portekiz'den rahatlatan haber

Öte yandan Portekiz Milli Takımı için en güçlü adaylar arasında görünen Jorge Jesus, Fenerbahçeli taraftarları düşündürüyordu. Portekiz'den Fenerbahçe'yi rahatlatan haber geldi. Portekiz Federasyonu, farklı bir teknik adam ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, Okan Buruk'u şaşırtacak!
Habere Git

Roberto Martinez Portekiz'in başına geçiyor

The Athletic'in haberine göre Dünya Kupası'nın ardından görevinden ayrılan hocalar arasında yer alan eski Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez, Portekiz Milli Takımı'nın başına geçiyor. Haberde Martinez'in bugün Portekiz Federasyonu ile sözlü anlaşma sağladığı belirtildi.

Önümüzdeki hafta imza bekleniyor

Portekiz Futbol Federasyonu ile Roberto Martinez, prensipte anlaştı. Önümüzdeki hafta resmi sözleşmenin imzalanması ve eski Belçika Teknik Direktörü'nün, Portekiz'in başına geçmesi bekleniyor.

6 yıllık yolculuk bitti

Roberto Martinez, 2022 Dünya Kupası'nda gelen başarısızlığın ardından 6 yıldır devam ettirdiği görevinden ayrıldı. Belçika, gruplardan çıkamadı. F Grubu'nu Fas ve Hırvatistan'ın ardında 3. sırada tamamlayan Martinez'in öğrencileri, Dünya Kupası'na 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile veda etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye piyango! Oynamadan 15 milyon Euro'luk teklif
Habere Git

Jesus'un performansı dikkat çekti

Jorge Jesus, Fenerbahçe ile aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Sarı-Lacivertliler'in başında 29 karşılaşmaya çıkan deneyimli hoca, 19 galibiyet elde etti. 6 beraberlik alan Portekizli, 4 maçtan mağlup ayrıldı. Jesus, topladığı 63 puan ile 2.17 puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler