"Portekizli antrenörlere karşı kaybettik ama..."

26.02.2020 - 23:16 | Son Güncellenme: 26.02.2020 - 20:17

Başakşehir'in savunma oyuncusu Carlos Ponck, Sporting ile yapılacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Ponck, "Portekizli antrenörlere karşı kaybettik ama örneğin Olympiakos maçında takım çok yeniydi, geçiş süreci yaşıyorduk. O mağlubiyeti buna bağlıyorum." dedi.

Ponck, "İlk maçtaki sonucu döndürmek için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Sporting kendi evinde daha kuvvetli ve açıkçası erken buldukları gol onları rahatlattı ve rahat kazanmalarını sağladı. Deplasmanda attığımız gol unutulmamalı. O bize umut veriyor. Biz de evimizde daha farklı oynuyoruz, maça odaklıyız, takımın güveni tam. Kazanacağımıza ve ilk maçta aldığımız skoru tam tersine çevirip bir üst tura geçeceğimize inancımız tam." ifadelerini kullandı.

İlk maçta Sporting'in çok iyi oynadığını aktaran Ponck, "Portekiz Ligi'ni yakından takip ediyorum ama bizim maçımızda normal maçlarının çok üzerinde bir futbol oynadılar. Bir ya da iki oyuncudan bahsetmek yerine takım kalitesinden bahsetmek gerek. Buradaki maçta sahalarındaki rahatlıkta oynayamayacaklar." değerlendirmesinde bulundu.

"Aves’te oynarken karşılaştığım Sporting ile bu Sporting farklı. Biz kazanarak kupayı almıştık, psikolojik üstünlüğümüz vardı" diyen Carlos Ponck, Portekizli bir gazetecinin, "Başakşehir bu sezon tüm yenilgilerini Portekizli teknik direktörlerden aldı." sözleri üzerine ise, "Şu anda kendi evimizde oynuyoruz, taraftarımızın desteği de olacak. Portekizli antrenörlere karşı kaybettik ama örneğin Olympiakos maçında takım çok yeniydi, geçiş süreci yaşıyorduk. O mağlubiyeti buna bağlıyorum. Söylediğinize farklı bir anlam yüklemiyorum." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler