Portekizli gazeteciden flaş sözler! 'Benfica için rövanş maçı zor olacak..'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Portekizli gazeteciden flaş sözler! 'Benfica için rövanş maçı zor olacak..'

Son 5 Haber

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, Kübalı oyuncu Alejandro Rodriguez'i kadrosuna kattı

Konyaspor'dan Kosova harekatı: Hedef genç yıldız adayı!

Fenerbahçe'nin milli sporcuları Hande Baladın ve Onuralp Bitim için bomba aşk iddiası

Suudi Arabistan'dan Robin Kelder hamlesi! Transfer görüşmeleri başladı

Altınordu, ligden çekildi!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Portekizli gazeteciden flaş sözler! 'Benfica için rövanş maçı zor olacak..'
Fenerbahçe'nin 1-0 kaynettiği Benfica maçı sonrasında Portekizli gazeteci Sergio Krinthinas çarpıcı açıklamalarda bulundu. Portekiz'in Record gazetesi sorumlularından Krinthinas, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu
"İlk maçta Fenerbahçe iyi oynadı ve iyi savundu. Fenerbahçe çok riske girmedi, az atak yaptı. Benfica ikinci yarıda daha etkindi bana göre kendisine yetecek golü de buldu. Fenerbahçe hakkında Portekiz basını şunu yazdı. Savunmada kalmayı tercih etti ve temel amaçları skoru 0-0'da tutmak idi. Cocu zaten açıklamalarında 1-0 için rövanşta skoru çevirebileceğimiz bir skor dedi."
'Benfica için rövanş maçı zor olacak. Fenerbahçeli taraftarlar nasıl bir atmosfer yaratacak bunu biliyoruz'
"Benfica için rövanş maçı zor olacak. Fenerbahçeli taraftarlar nasıl bir atmosfer yaratacak bunu biliyoruz. Bu noktalarda Benfica'nın güçlü olduğunu düşünüyorum. Benfica boşluklardan faydalanabilecek bir takım. Fenerbahçe erken bir gol bulursa tabii farklı olur"
"Miguel Veloso iyi bir oyuncu. Sporting dönemlerinden hatırlıyorum. Uzun zaman Genoa'da oynadı. Türkiye'de yer alan büyük takımların gündeminde olacağını sanmıyorum. İtalya'da kalırsa şaşırmam, Genoa başkanının kızı ile evli zaten"