Portekiz taraftarı Cristiano Ronaldo'yu 11'de istemiyor

Feride Kara
04.12.2022 - 15:17 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 17:35

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın iddialı ekiplerinden Portekiz'in yıldızı Cristiano Ronaldo turnuvada penaltıdan bir gol atabildi. Taraftar ise onu 11'de istemiyor

Portekiz taraftarı Cristiano Ronaldo'yu 11'de istemiyor

FIFA 2022 Dünya Kupası son 16 turu maçında İsviçre ile çeyrek final mücadelesi verecek Portekiz Milli Takımı'nda Ronaldo için taraftardan iyi haber gelmedi. 

Portekizliler 11'de istemiyor

A Bola'nın yaptığı ankette Portekizli internet kullanıcılarının %70'i, Cristiano Ronaldo'nun ilk 11'de başlamaması için oy kullandı. Ünlü yıldızın taraftarın bu kararı karşısında ne tepki vereceği bilinmiyor. 

Messi'nin gerisinde kaldı

Portekiz Milli Takımı ile toplamda 194 maça çıkan Cristiano Ronaldo 118 kez fileleri havalandırdı. Messi ile rekabette olan Ronaldo Arjantinli oyuncunun gerisinde kaldı. Dünya Kupası'nda 8 golü bulunan Ronaldo Avusturalya ağlarını sarsarak 9 golü ulaşan Messi'nin gerisinde kaldı. 
 

İlgini Çekebilir
Adnan Polat'tan Ronaldo açıklaması: ''Galatasaray...''
Habere Git

Ronaldo kulüpsüz

Manchester United ile sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo şu an kulüpsüz durumda. Dünya Kupası'nın ardından kendine takım bulmaya çalışacak. Ünlü oyuncunun yeni adresinin neresi olacağı netlik kazanmadı.

Yılda 200 milyon Euro

Geçtiğimiz günlerde Ronaldo'ya Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan büyük bir teklif geldiği yazılmıştı. Ronaldo'ya 2,5 yıllık sözleşmeye karşılık yılda 200 milyon Euro teklif edildiği ve anlaşmanın yakın olduğu iddia edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler