Porto, Manisa FK'dan Ayberk Karapo'yu Transfer Etmek İstiyor

Orhan Gülek
09.01.2023 - 17:30 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 17:37

Son dakika transfer haberi: Portekiz devi Porto'nun scoutları 1. Lig ekibi Manisa FK'da forma giyen genç stoper Ayberk Karapo'yu takibe aldı. İşte detaylar

Porto, Manisa FK'dan Ayberk Karapo'yu Transfer Etmek İstiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Portekiz'in güçlü takımı Porto transfer listesine Türkiye'den sürpriz bir ismi ekledi. Porto'nun scoutları 1. Lig'de Manisa FK'da forma giyen Ayberk Karapo'yu takibe aldı.

U-19 Milli Takımı'na da çağrıldı

Manisa FK'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayberk Karapo; Aralık 2022'de yapılan U-19 Milli Takım kamp kadrosunda yer aldı. 

Ayberk Karapo'nun performansı

Altınordu'dan 14 yaşında Manisa FK altyapısına geçen Ayberk, kulüpte 4 yıl alt yaş takımlarında forma giydikten sonra ağustos ayında profesyonel yapıldı. 18 yaşındaki savunmacı, bu sezon Manisa'da 20 maçta oynadı ve 2 gol ile 1 asist yaptı. 

İlgini Çekebilir
Manisa FK'da Levent Eriş: "Çok başarılı bir iş yaptığımızı söyleyebiliriz"
Habere Git

Levent Eriş, Radyospor'a açıkladı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Levent Eriş, "Ayberk Karapo genç, gelecek vadeden önemli bir potansiyel. Ayberk Karapo'yu sezon içerisinde Porto scoutları takip etti. Sadece Porto'nun değil, Fransa'dan da oyuncunun takipçileri var" dedi. 

Eros Grezda ile yollar resmen ayrıldu

Öte yandan Manisa Futbol Kulübü, kadrodan elediği Arnavut futbolcusu Eros Grezda ile yollarını resmen ayırdı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Teşekkürler Eros Grezda. Futbolcumuz Eros Grezda ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Eros Grezda'ya kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Eros Grezda'nın performansı

Sezon başında Hırvatistan'ın Sibenik takımından gelen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Eros Grezda, ilk yarıda siyah-beyazlılarda çok fazla forma şansı bulamadı. Ligde toplam 8 maça çıkan deneyimli oyuncu, 128 dakika süre alabildi.

Senin için hazırladığımız haberler