Porto, Lincoln Henrique'yi Transer Listesine Ekledi

Ali Bozkurt
22.11.2022 - 08:45 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 08:50

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Lincoln Henrique'yi Portekiz ekibi Porto takip ediyor. Detaylar...

Porto, Lincoln Henrique'yi Transer Listesine Ekledi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin sezon başında  3.5 milyon Euro karşılığında Santa Clara'dan transfer ettiği 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu Lincoln Henrique'yi Portekiz ekibi Porto, transfer listesine ekledi. Porto, Lincoln'un büyük takım baskısı kaldıramaz şüphesini Sarı-Lacivertlilerde gösterdiği performansla ortadan kaldırdığı iddia edildi.

Skorer'de yer alan habere göre, Lincoln için Fenerbahçe harekete geçtiğinde, Porto da süreci yakından takip etti. Ancak Mavi-Beyazlılar’ın, Sambacı’nın büyük takım baskısını kaldıracağı konusunda şüpheleri olduğu için hamle yapmadığı öğrenildi. Lincoln, Fenerbahçe’deki performansıyla kısa sürede Porto’nun bu konudaki endişelerini ortadan kaldırdı.

İlgini Çekebilir
Espor arenasında büyük ayrılık! Fenerbahçe ve Galatasaray çekildi
Habere Git

Olumlu rapor verildi

Portekiz ekibinin gözlemcilerinin, 24 yaşındaki oyuncunun Sarı-Lacivertli forma altında büyük takım baskısından etkilenmeden oynadığı yönünde rapor hazırladığı kaydedildi. Arda Güler, Miguel Crespo, Ferdi, Altay Bayındır gibi isimler için ocakta teklif gelmesi beklenirken, Porto sayesinde bu oyuncuların arasına Lincoln de eklendi. Portekiz ekibinin ocak ayında Fenerbahçe’nin kapısını çalması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler