Porto Lincoln'ün peşine düştü! Fenerbahçe'ye teklif yapacaklar

Cüneyt Muharremoğlu
03.11.2022 - 08:33 | Son Güncellenme: 03.11.2022 - 08:42

Transfer haberi.. Fenerbahçe'nin sezon başında Santa Clara'dan aldığı Lincoln'e Porto'nun izlettiği öğrenildi. Portekiz ekibinin devre arasında teklif yapacağı belirtiliyor.

Porto Lincoln'ün peşine düştü! Fenerbahçe'ye teklif yapacaklar

AJANSSPOR HABER

Hem Süper Lig'de hem Avrupa Ligi'nde başarılı maçlar çıkan Fenerbahçe'de futbolcular takip altına alındı. Teknik Direktör Jorge Jesus'un vazgeçemediği futbolculardan olun Lincoln Henrique, performansıyla Avrupa'da dikkat çekti.  

Porto Lincoln'ü izletiyor

Sabah'ın haberine göre Porto, 7 Kasım'da 24 yaşına girecek Lincoln'ü sezon başından bu yana izletiyor. Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalmayı başaran Portekiz devinin devre arasında Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

Jorge Jesus istemişti

Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmesinde teknik direktör Jorge Jesus'un büyük etkisi bulunuyor. Jesus'un ısrarı ile Santa Clara'dan 3.5 milyon Euro'ya transfer edilen Lincoln, Portekizli teknik direktörün vazgeçemediği oyunculardan biri.

İlgini Çekebilir
Haydi Fenerbahçe, liderlik seni bekliyor! İşte Jesus'un 11'i...
Habere Git

Jesus'un jokeri

Normal pozisyonu forvet arkası olan Lincoln, Fenerbahçe'de joker oyuncu konumunda.  Teknik direktör Jesus, onu orta sahanın solu, sol bek, 10 numara, merkez orta orta saha, sağ kanat olarak oynattı.

En çok şans bulan 3. oyuncu

Fenerbahçe'de Lincoln kaleci Altay Bayındır ve Macar savunmacı Atilla Szalai'den sonra en çok forma şansı bulan 3. futbolcu. Jesus, Brezilyalı futbolcuya bütün kulvarlarda 20 karşılaşmada şans verdi.

Senin için hazırladığımız haberler